To je to što me zanima!

Sada je i potvrđeno: Kapetan Dragan u Splitu do 15. srpnja

Pojavila se informacija da je izručenje Vasiljkovića tražila i Srbija koja mu je, kako tvrde tamošnje vlasti, spremna suditi. Naše Ministarstvo o tome ne zna ništa
Vidi originalni članak

Hrvatsko Ministarstvo pravosuđa potvrdilo je da će Dragan Vasiljković, poznatiji kao Kapetan Dragan, biti izručen Hrvatskoj do 15. srpnja, javlja Al Jazeera

Vasiljković koji je u pritvoru u Australiji trebao bi biti izručen u Split gdje  se protiv njega vodi istražni postupak za ratne zločine počinjene u Hrvatskoj od 1991. do 1993. godine. 

U četvrtak, podsjetimo, pojavila se informacija da je izručenje Dragana Vasiljkovića tražila i Srbija koja mu je, kako tvrde tamošnje vlasti, spremna suditi. U našem Ministarstvu pravosuđa kažu kako nisu upoznati s tom informacijom. 

Podsjetimo, Vasiljković je uhićen 2006. godine u Perthu. Otada se veći dio vremena nalazi u pritvoru. 

Idi na 24sata

Komentari 122

  • ajetodoo 23.05.2015.

    Daleko je još 15.srpanj......!

  • tomicalomica 23.05.2015.

    Hahaha , jedva cekam navodno mu torcida sprema nezaboravan docek !! Samo da bude sve na nivou , a Seselj moze sve pratiti via internet iz Haaga. Samo da se vojvoda ne razboli ponovno , reko da ne moze bez slanine i belog luka a ovi u Haagu nemaju . ...... sliku svoju on i kapetan !

  • poskok st 23.05.2015.

    ma ljudi jer je to moguće hajduk dobiva novog kapetana

Komentiraj...
Vidi sve komentare