To je to što me zanima!

Šalje joj dar: Milijunaš Maglica podupire Kolindu iz Kalifornije

Američki poduzetnik Anthony Maglica podrijetlom sa Zlarina želi da nas Grabar Kitarović 'prosvijetli'. Za predsjednicu je namijenio jednu od svojih Maglite lampi
Vidi originalni članak

Nadam se da Kolinda Grabar Kitarović ima dovoljno energije jer ova svjetiljka ima doživotnu garanciju, rekao je poznati američki poduzetnik i milijunaš hrvatskih korijena Anthony Maglica (83).

Za novu je predsjednicu namijenio jednu od svojih poznatih Maglite lampi.

- Krajnje je vrijeme da se Hrvatska prosvijetli - rekao je Maglica u podrumu svoje nove tvornice u Kaliforniji fotografu Romeu Ibriševiću iz Velike Gorice.

- S Tonyjem Maglicom upoznao sam se prije desetak godina prvi put. U SAD-u sam radio na jednoj priči i odlučio sam ga posjetiti. Razgovarali smo o njegovim nastojanjima da svoj distributivni centar iz Njemačke preseli u Hrvatsku. To pokušava već 12 godina - rekao nam je Ibrišević. Maglici je zatim palo na pamet kako bi mogao izabranu predsjednicu iznenaditi poklonom - poznatom “meglajticom”, svjetiljkom koja je postala sinonim za tu skupinu proizvoda u cijelom svijetu. Na crvenu svjetiljku osobno je ugravirao njezino ime i prezime te poruku: “Prosvijetlimo Hrvatsku” te je poslao u Zagreb.


Idi na 24sata

Komentari 153

  • biljko 16.02.2015.

    Čovjek je dovoljno pametan da kuži, nije lud da ulaže . Mora i sam biti svjestan da bu ostal bez svega.

  • najiram 10 16.02.2015.

    hrvatska se treba pod hitno riješiti socijal buržuja i socijal buržujske birokracije...jer ti troše novac naših unuka...djele si plače i priznanja...

  • kokaza5 16.02.2015.

    Nadam se da dar ne prelazi 500kn...inače ne smije ga uzeti. :)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare