To je to što me zanima!

Sama je u razredu pa joj odgovore šapće učiteljica

Alison Ivančić (7) iz Livada je jedini prvašić u školi. Već je naučila velika slova, a najviše joj se sviđa N. S učiteljicom Milicom ponekad se igra
Vidi originalni članak

Alison Ivančić (7) iz Livada podno Motovuna jedini je prvašić u osnovnoj školi „Vazmoslav Gržalja". Svaki dan trči u školu k učiteljici Milici Kodelja. Kaže da joj je kao druga mama i prijateljica. I rođendani su im na isti dan.
- Prvi dan škole bila sam malo prestrašena jer sam sama. Već sam naučila velika slova. Najviše mi se sviđa slovo „N" jer ga najlakše napišem. Učila sam i točku. Točka je kraj rečenice - priča prvašica Alison, dok joj učiteljica za odgovor o točci unaprijed zaključuje istu peticu na polugodištu. Kada im dosadi učenje rado zaigraju i „čovječe ne ljuti se". Učiteljica je puna hvale za učenicu Alison.
- Ona je predobra. Voli učiti i htjela bi sve znati. Kao učiteljica radim 29 godina i ovo je prvi put da u razredu imam samo jednog učenika. Nema joj tko šaptati. Ako ponekad „zapne" negdje, znam odglumiti učenicu koja joj šapće. Posebno se pripremam za nastavu jer joj moram biti i učiteljica i prijateljica - zaključila je Milica. Škola u Livadama ima 37 učenika.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • thug lady 09.10.2009.

    ja sam solo na poslu...vec i ja čujem neke zvukove? možda su duhovi?...ili učiteljica?

  • mayhem26 09.10.2009.

    O jadno dijete....to uopce nije normalna okolina za jednog prvašića.Mislim kako ce se ta djevojcica socijalno obrazovati ako nema niti jednog prijatelja u razredu?Po mom bolje da su spojili par razreda nego ovako......

  • pula201 09.10.2009.

    Pomalo neobično,ali lijepo...Mala je slatkica...

Komentiraj...
Vidi sve komentare