To je to što me zanima!

Šaman Luka Hodak otišao u Brazil 'napuniti baterije'

Luka Hodak, koji je osumnjičen za smrt Ratka Barića na proslavi Nove godine uz čaj od bunike, je otišao u Brazil. Kaže da mu je tamo prekrasno
Vidi originalni članak

Šaman Luka Hodak, i nekadašnji HDZ-ov načelnik općine Saborsko, otišao je u Brazil. Hodak novinarima Slobodne Dalmacije nije želio reći gdje je točno, ali je naglasio da mu je prekrasno i da "puni baterije". Također je poslao puno božjeg blagoslova. Hodak, koji je optužen za smrt Ratka Barića na proslavi Nove godine uz čaj od bunike, kaže i da je vidio da Milan Bandić ima puno neprijatelja, čak više nego on. Za sada, kaže Hodak, Bandić dobro pliva s tim opasnostima, no uskoro će mu one prepriječiti put. Na Općinskom sudu u Ogulinu kažu da će Hodakov slučaj sucu biti dodijeljen iduće godine.  

Idi na 24sata

Komentari 9

  • plavuša13 06.11.2009.

    Pa dobro on je bar unio malo promjene.Svi bježe u Bosnu a on je otišao u Brazil!!

  • aura 06.11.2009.

    vrba_7, on je vjerojatno i napravio štošta dobroga za svoj kraj, ali samo kad ga vidiš, skužiš da nije čist i koji ćemu klinac bunika???. Ako je nevin zašto je zbrisao? Ako je osumnjičen zašto mu nije oduzeta putovnica? zna se!!!

  • vrba_7 06.11.2009.

    Vi dragi citatelji neznate kolko vidim nista drugo nego povjerovati u polutocne ili netocne tj izmisljene novinarske price i pljuvat po ljudima koji su ponekad i nevini.zar vi nemate pametnijeg posla nego visjeet cijele dane po portalima i pljuvat po svakom clanku?? Da ja bacim komentar na ovaj clanak.Slucajno znam sto se desilo zapravo u ovoj prici jer mi je Saborsko rodno mjesto moje majke i vecina ljudi iz ovog mjesta daljnja rodbina i mogu reci da su novinari na*rali 90% price i da ovaj covijek nije kriv nista.Ovaj covjek je htio nesto napraviti za svoje mjesti i uspio je i sada kako je i obicaj u ovoj drzavi da se mora po pljuvati po svakoj osobi koja je nesto uspjela.Taj gradic je u ratu bio potpuno srusen i recite tko je dok niste culi za Luku Hodaka mogao reci da je cuo za Saborsko?!E pa sad, pljujte i dalje ako vam je volja i pokazite svima kako nisko mozete ici.

Komentiraj...
Vidi sve komentare