To je to što me zanima!

Šaman sa Šri Lanke: Napravio 'magičan napitak' protiv covida, umro je od posljedica korone

Uvjeren u moć svog izuma smatrao je da bi se izlijevanjem tog napitka u rijeke okončala pandemija u Šri Lanki i susjednoj Indiji
Vidi originalni članak

Šaman sa Šri Lanke koji je tvrdio kako mu je u snu došao recept za napitak koji štiti od koronavirusa, pa ga davao političarima i sportskim zvijezdama, umro je od korone.

Eliyantha White (48) je bio uvjeren u moć svog napitka i smatrao je da bi se izlijevanjem u rijeke okončala pandemija u Šri Lanki i susjednoj Indiji. 

PROMJENE OD LISTOPADA Nastavnici u Izraelu bez covid potvrde ili negativnog testa neće moći raditi i dobiti plaću

Zanimljivo je kako je njegov napitak javno podržala bivša ministrica zdravstva Šri Lanke, Pavithra Wanniarachchi, koja je nakon toga dva tjedna provela na intenzivnoj zbog zaraze koronavirusom piše BBC.

White je počeo imati ozbiljne simptome zaraze ranije ovog mjeseca, a u bolnici mu se stanje drastično pogoršalo i tu je izgubio svoju bitku.

Uz to sve davao je konzultacije aktualnom premijeru Mahindi Rajapaksi, koji je na Twitteru izrazio svoju sućut.

TRAŽE HITAN POSTUPAK Novavax zatražio odobrenje WHO-a za svoje proteinsko cjepivo protiv koronavirusa

- Njegovo naslijeđe nastavit će živjeti kroz mnoge živote,  izliječio je mnoge od raznih bolesti - napisao je Rajapaksa. 

Zbog širenja varijante delta, Šri Lanka je posljednjih mjesec dana pod policijskim satom. Prema lokalnim vlastima, 12.000 ljudi u zemlji umrlo je od virusa, a zaraženo je više od 500.000 ljudi. No, liječnici vjeruju da bi se broj smrtnih slučajeva mogao udvostručiti.

Idi na 24sata

Komentari 107

  • NonGMOwomen 24.09.2021.

    Nevjerojatno koje bajke pisete

  • nino 566842 24.09.2021.

    Necu se cijepit

  • samo solo 24.09.2021.

    Ja mislim da je spas u bogu i zato samo se molite!

Komentiraj...
Vidi sve komentare