To je to što me zanima!

'Samo domaći turisti ne mogu spasiti turističku sezonu'

"Bitno je da Sloveniju i dalje očuvamo kao zdravu turističku destinaciju bez novih žarišta covida-19 koje ne bismo mogli kontrolirati", kazao je Janša tijekom parlamentarne rasprave o turizmu, te upozorio na nekoliko novih slučajeva zaraze u Novoj Gorici i Jesenicama u zadnjih desetak dana. Janša je rekao da nove procjene govore kako će se turistički sektor u Sloveniji oporaviti brže nego što se mislilo prije koji mjesec, ali da domaći turisti preko izdanih "turističkih bonova" ne mogu spasiti hotelijere i ugostitelje jer tri četvrtine njihovih prihoda ovisi o strancima koji se očekuju tek u drugom dijelu ljeta. "Ako ne izoliramo pojedina manja žarišta do kojih dolazi i u tome ne uspijemo, onda nam niti turistički bonovi za domaće turiste neće mnogo pomoći", kazao je slovenski premijer.
Vidi originalni članak
Idi na 24sata

Komentari 4

  • fugitive 15.06.2020.

    do jucer vam domaci nisu valjali sad odjednom kad nema stranih turista sad su dobri i nasi ma evo vam k... bezobrazni propadnite s tim cijenama

  • Disko rokeri 15.06.2020.

    Naravno da neće kada dalmoši ne spuštaju cijene apartmana. nije im dovoljno što okrenu veliku lovu svake godine i iznajmljuju stanove po Zagrebu!!!

  • Trump Jong Un 15.06.2020.

    Kako će spasit kad pola domaćih ( Haso i Esad ) ne idu na more kad ne znaju plivat ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare