To je to što me zanima!

'Samo je pao': Glazbenika ubila struja dok je montirao razglas

Nakon što je izgubio svijest, kolege iz benda su ga svojim vozilom prevezle u Dom zdravlja Hadžići. Liječnici Hitne pomoći pokušali su ga reanimirati, no nisu uspjeli te su samo mogli konstatirati smrt
Vidi originalni članak

Muškarac inicijala R.Š. (44) poginuo je subotu oko 18.50 sati u jednom od kafića u Hadžiću kod Sarajeva od strujnog udara.

Prema informacijama MUP-a Kantona Sarajevo, strujni udar se dogodio dok je montirao glazbeni instrument u kafiću gdje je njegov bend 'Crni dani CERN-a' trebao sinoć nastupiti. 

- Momci su spojili razglas, jednu pjesmu su otpjevali i onda je on samo pao - pričaju poznanici stradalog za Faktor.ba.

Nakon što je izgubio svijest, kolege iz benda su ga svojim vozilom prevezle u Dom zdravlja Hadžići. Liječnici Hitne pomoći pokušali su ga reanimirati, no nisu uspjeli te su samo mogli konstatirati smrt.

Poginuli je inače bio profesor na Rudarsko geološko građevinskom fakultetu Univerziteta u Tuzli, a u slobodno vrijeme glazbenik. U Lukavcu, nedaleko Tuzle, odakle je profesor, tuga i nevjerica, jer su još tijekom subotnjeg dopodneva bili s njim. 

- Radovao se svirci, jer je glazbu jako volio, inače osim toga što je predavao na fakultetu, volio je lov i izrađivao je gitare – rekao je jedan od mještana Lukavca.


 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Kust 10.11.2019.

    Koje je gitare pravio...elektricne?

  • audi 2.0 10.11.2019.

    Mene je znalo drmati cim bi primio el. gitaru. u ruke. Pipnem zice i drma 🙈

  • octopuss 10.11.2019.

    U Bosni ih i je najviše poginulo kad se uvodila struja....

Komentiraj...
Vidi sve komentare