To je to što me zanima!

Samo se vratio po laptop: 'Kad smo stigli, bio je u nesvijesti, a cijeli balkon je bio u plamenu'

Požar u središtu Metkovića buknuo je u stanu bračnog para i njihovog 33-godišnjeg sina koji je u požaru nastradao. Od otrovnih plinova mladić je izgubio svijest
Vidi originalni članak

Odmah smo ispred ulaznih vrata stana u kojem je požar harao zatekli dvoje starijih ljudi, koji su nekako uspjeli izaći... Bili su u šoku, ali nisam vidio da su ozlijeđeni, uspjeli su samo prozboriti kako je u stanu još netko, kazao je zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Metkovića Jure Pilj.

POGLEDAJTE VIDEO: Požar u Metkoviću 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tragedija je potresla i vatrogasce koji su u prvim satima ponedjeljka stigli u središte Metkovića. Dvoje starijih ljudi koje su zatekli bili su vlasnici stana u kojem je požar buknuo. Nažalost, unatoč naporima gasitelja, u požaru je nastradao njihov 33-godišnji sin.

STRAVA U METKOVIĆU Mladić (33) preminuo u požaru stana: 'Otac samo sjedi, ništa ne govori, užas je ovo...'

- Kad smo stigli na intervenciju, nekoliko minuta nakon poziva, već je cijeli balkon bio u plamenu, djelovalo je zastrašujuće. Odmah smo podijelili ekipe, dok je jedna grupa išla stepenicama kroz zgradu do trećega kata, drugi su počeli gašenje s vanjske strane, s platforme - opisivao je Pilj intervenciju.

Čim su saznali da je još netko u stanu, prioritet im se trenutno promijenio, od usmjeravanja svih snaga na gašenje požara na potragu za trećom osobom!

Mladić je bio u malenom potkrovlju do kojeg iz stana vode drvene stepenice. Stariji supružnici su, kad je požar krenuo, spavali u sobi koja je relativno blizu vrata stana, pa su nekako uspjeli izaći. Međutim, rasplamsala vatra zahvatila je stepenice i praktički odsjekla mogućnost bijega 33-godišnjaku!

VIDEO: Požar u Metkoviću: Muškarac (33) preminuo, dvoje ozlijeđeno

Nesretni je mladić od otrovnih plinova izgubio svijest. Iako su vatrogasci uspjeli doći do mladića te ga odmah izvukli iz opožarenog stana u plahti, nije mu bilo spasa. Njegova majka prima terapiju kisikom, a otac ne progovara. Samo se vratio po laptop, doznali smo od obitelji.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • madox_1 08.12.2020.

    laptop sigurno uzrok .definitivno.

  • verna 08.12.2020.

    Sreća ti je imat ovako neodgovorne susjede,tko zna s ćim je taj experimentirao u potkrovlju...

  • domo 08.12.2020.

    Počivao u miru, ali ono vrlo bitno je što se svakako mora promijeniti kod nas i što svakako moramo preuzeti od tih hladnih Njemaca je odnos roditelja i djece.. U Njemačkoj kada dijete završi zanat ide van iz stana,a i za vrijeme studija živi odvojeno... Kod nas je normalno da se eto živi sa roditeljima do 40. jer eto tako je baš dobro. Isto tako članak je napisan totalno krivo. Zar je problem bio napisati,, U požaru stana stradao muškarac 33 godine. Ne vidim uopće razlog čemu pisanje,, sin 33 koji je živio sa roditeljima '', a niti tako slični srcedrapajući tekstovi..

Komentiraj...
Vidi sve komentare