News

Komentari 12

Požar u Metkoviću: Muškarac (33) preminuo, dvoje ozlijeđeno

Požar u Metkoviću: Muškarac (33) preminuo, dvoje ozlijeđeno

Vatrogasci su nakon dojave o požaru stana na trećem katu stambene zgrade iz stana evakuirali dvije starije osobe, mušku i žensku, koje su zadobile lakše tjelesne ozljede...

Noćas oko 1:35 izbio je požar u stanu u Ulici Ante Starčevića u Metkoviću, a u požaru je smrtno stradao 33-godišnji muškarac.

Na mjesto događaja stigle su ubrzo sve žurne službe, vatrogasci, hitna i policija. U stanu je ostao muškarac od 33 godine koji je smrtno stradao, rekla nam je PU dubrovačko-neretvanska. Požar je lokaliziran.

POGLEDAJTE VIDEO: Požar u Metkoviću

Vatrogasci su nakon dojave o požaru stana na trećem katu stambene zgrade koji se proširio i na krovište iz stana evakuirali dvoje ljudi, starijeg muškarca i ženu, koji su zadobili lakše ozljede.

- Čuo sam viku susjeda, jedan susjed je pokušao prvi reagirati, ali je plamen već jako buknuo. Vatrogasci su brzo došli, roditelje su nakon pola sata uspjeli izvući van, ali koliko sam čuo, dečko je bio u potkrovlju i njemu nije bilo spasa kada su došli - ispričao nam je čitatelj.

Kako neslužbeno doznajemo, ozlijeđeni su roditelji preminulog muškarca.

Lokalni mediji neslužbeno doznaju kako je mladić ostao u stanu i ugušio se u dimu

Tijelo preminulog 33-godišnjaka je prevezeno na Odjel patologije dubrovačke bolnice gdje će se utvrditi točan uzrok njegove smrti.

U tijeku je očevid na mjestu događaja koji ima za cilj utvrditi uzrok požara.

Najčitaniji članci