To je to što me zanima!

Samo upozorenje? Zapalili auto žene koju su već bili pretukli...

U noći sa subote na nedjelju u Vinkovačkoj ulici u Splitu planula je Golf sedmica, čim se nastavlja neobjašnjivi palež automobila u tom gradu. Radi se u auto ljetos brutalno pretučene žene
Vidi originalni članak

U noći sa subote na nedjelju planuo je VW golf u Vinkovačkoj ulici u Splitu, u kvartu poznatom kao 'Siromašna'. Požar se s golfa 'sedmice', kojem je uništen prednji dio, proširio na Renault Twingo parkiran pored Golfa.

Vlasnica auta je žena (38) koja je početkom srpnja brutalno pretučena u Solinu te se jedva oporavila od brojnih prijeloma nogu, ruke, lica... 

Pored zapaljenog Golfa pronađena je teleskopska palica, izgorjela u plamenu, koja je možda korištena u napadu ovog ljeta te je ostavljena kao svojevrsna poruka.

Iako još nisu poznati rezultati očevida, gotovo je sigurno kako je požar koji je izbio oko 4,15 sati, a vatrogasci su ugasili plamen oko 4,40 sati, izazvan namjerno.

Vlasnica golfa je do početka prošle godine bila u vezi s Igorom Dokićem, 42-godišnjakom dobro poznatim policiji, koji je kazneno prijavljen zbog zlostavljanja svoje bivše partnerice još u lipnju 2018. godine.

Niti tjedan dana nije prošlo od kada je na splitskim Mejašima zapaljen BMW, u vlasništvu 31-godišnjakinje. U pitanju je bivša supruga Ante Prnjaka, 34-godišnjaka koji je u kolovozu prošle godine likvidiran rafalom iz automatske puške. Za zločin je optužen Liridon Beriša kojem bi ovih dana trebalo započeti suđenje.

Idi na 24sata

Komentari 60

  • salkomalo 29.10.2019.

    Alo zona@24sata.hr meni admin zaljepi žuti za komentar "Jel ko pitao dotičnu odakle joj pare za Golf VII??" i to po plavilu 4 citiram" 4. Objavljivanje lažnih informacija s ciljem zavaravanja ili klevete, te "trollanje" - namjerno provociranje drugih komentatora" Jel admin možda pročitao naslov ČLANAK evo da ga citiram: #u Splitu planula je Golf sedmica# Znači ako je ovo laž i kleveta (pravlo 4) onda u biti Vaš novinar laže i kleveće!! Ili nema blage veze o pravilima komentiranja! Usput možda nezna da je (VII) rimski broj 7 slovima sedam!

  • REPLIKA91 27.10.2019.

    Vjerojatno dobila sto i zasluzila a s druge strane ti klosari bi trebali biti pod kljucem odavno....Bosn(j)a..kovic

  • Fiumana 27.10.2019.

    Dovoljno je pogledati onog trulog ministra i sve je jasno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare