To je to što me zanima!

Samoborku poslali iz škole po potvrdu da je zdrava

Franjo Koletić iz Samobora u nedjelju se vratio iz Meksika sa sinom i kćeri. Nju su u srijedu tražili da donese potvrdu u školu da je zdrava
Vidi originalni članak

Franjo Koletić iz Samobora u nedjelju se vratio s puta iz Meksika. U srijedu se šokirao nakon što je ravnatelj njegovu kćerku iz trećeg razreda Ekonomske škole poslao kući zbog svinjske gripe.
- Rekao joj je da ode po potvrdu da je zdrava. To je suludo jer nema propisa i naputka što učiniti nakon povratka u Hrvatsku - rekao je otac za Večernji list. Dodao je da su tamo bili tjedan dana, ali nisu bili u kontaktu s ljudima koji su nosili maske. Ravnatelj Franjo Mihalina tvrdi da nije htio stvarati neugodnosti, već je zabrinut za njeno i zdravlje ostalih učenika.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Ira27 30.04.2009.

    I šta sad ovaj otac hoće reć, da je ravnatelj pogriješio?! Ma svaka ravnatelju čast jer da se prvi slučajevi nisu zanemarili onda epidemije nit pandemije ne bi ni bilo! Napravio je dobru stvar šta je malu poslao po potvrdu, a prosto se nadam da su doktori tražili i pametnog oca da dođe na pregled!

  • slama 30.04.2009.

    pa šta ,dobro da ju je poslao doma.bolje da pričeka dan dva do pojave simptoma nego da sve zarazi..

  • ivana75 30.04.2009.

    Strašno je to što negiramo i odbacujemo sumnje da bi se to baš i nama moglo dogoditi , da se to događa nekome drugom. Baš zbog toga što su nedavno bilil u Meksiku trebali bi biti oprezniji!!! Ljudi se vrijeđaju, umjesto da provjere pa ako nije ništa i sami su mirni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare