To je to što me zanima!

Samohrana majka spavala 200 puta s dječakom (12)

Britanka je dječaka zavela prvi put nakon što ga je napila. Za 100. seks mu je kupila tenisice. Na sudu je u utorak žena priznala krivnju za zločin
Vidi originalni članak

Samohrana majka Angela Sullivan (36) gotovo 200 puta se seksala s dječakom (12) i svaki susret u svom dnevnik označila zvjezdicom. Britanka je na sudu u utorak priznala krivnju po 10 točaka optužnice. Dječaku je kupila tenisice nakon što su po 100. put spavali skupa.  Prvi puta ga je zavela nakon što ga je napila, a sve se nastavilo tijekom sljedećih deset mjeseci. Dječaka bi često sebi vodila u stan u MIddlesbroughu, a sina je za vikend slala baki i djedu. Slučaj je otkriven nakon što su u dječakovoj školi počele kružiti glasine da je Angela trudna. Istražitelji su otkrili i da se dječak hvalio prijateljima na internetu. Ženu su uhitili u listopadu prošle godine i pronašli njen bolesni dnevnik sa 191 zvjezdicom. Suđenje su prekinuli zbog vještačenja psihijatara, a kaznu će joj odrediti sljedećeg mjeseca, piše Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • predsjednik03 20.01.2010.

    MALI DOK SE TVOJI FRENDOVI JOŠ IGRAJU POLICIJE I LOPOVA ti si karo - svaka ti čast! riba ti je pravi porcijaš! škarpina nema šta :)))))

  • predsjednik03 20.01.2010.

    BRAVO MALI

  • Malkavian 20.01.2010.

    Prvo: to je bolesno Drugo: to je pedofilija Treće: trebala bi služit zatvorsku kaznu, jer ako je ovako nešto napravila, onda je jako dobro znala šta radi. a što se tiče klinca...ne znam...znao je on jako dobro šta se događa, ali ne znam koja bi kazna bila dobra za klinju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare