To je to što me zanima!

Samohrana majka zbog požara u trenu ostala bez staje i stoke

Za samo tri minute vatra je uništila sve što smo godinama stvarali. Hrabri vatrogasci riskirali su vlastiti život da nam obrane kuću, rekla je Jasmina Miletić (34)
Vidi originalni članak

Za samo tri minute vatra je uništila sve što smo godinama stvarali. Hrabri vatrogasci riskirali su vlastiti život da nam obrane kuću, rekla je Jasmina Miletić (34).

Samohranoj majci Jasmini iz Sišćana kraj Čazme vatrena stihija prošloga je petka “progutala” staju s 30 ovaca, 80 pilića, 20 pura i četiri koze. 

Prisebnošću Jasmine i vatrogasaca, ali i stotinjak mještana koji su gasili vatru, požar se nije proširio na obiteljsku kuću. Uzrok požara još se ne zna.

– Ustala sam u 5.30 sati i na vratima vidjela vatreni odsjaj. Otrčala sam do vrata i iz staje bacala jednu po jednu ovcu. Uspjela sam ih spasiti 12 – prepričala nam je Jasmina.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • kung fu panda 06.05.2016.

    sirotinjo i Bogu si teška

  • mcrae21 06.05.2016.

    Osiguranje? 21 st i tak to

  • juramrki 06.05.2016.

    nije mi žao ove guske žao mi je tih životinja što su izgorile .kako neko može biti glup toliko pa praviti objekte za životinje od dasaka i slame ,trebala je znati da samo jedna iskra vatre može sve da zapali .ako nema uslove da napravi bolje nije trebala ni to .nije ona jedina takvih po slavoniji ima koliko hoćeš ,a kad se desi tragedija onda kukaju i traže pomoć . najgore je kad je neko glup ,tu nema ljeka .

Komentiraj...
Vidi sve komentare