To je to što me zanima!

'Samoizoliranog' pronašli na trajektu, radio i frizerski salon

Prema vladinom planu popuštanja epidemioloških mjera  poslovnim subjektima uslužnog sektora kojima se ostvaruje blizak fizički kontakt dopustit će se rad od 4. svibnja
Vidi originalni članak

Sedmi je dan otkako u Ličko-senjskoj županiji nema novooboljelih osoba od Covida19, te se primjećuje opuštanje kod građana, tako da je jedna osoba prekršila mjeru samoizolacije, radio je frizerski salon, a dvije osobe su htjele su bez e-propusnice ući u tu županiju.

Župan Darko Milinović rekao je to Hini i ispričao da se kršenje samoizolacije otkrilo na trajektu, na putu prema Novalji. Osoba kojoj je propisana ta mjera vratila se iz Austrije i na granici prijavila da će biti na adresi na području Zagreba.

No, otišao je u Novalju, gdje mu je službeno mjesto prebivališta. Policija ga nije našla u Zagrebu već na trajektu, odakle ga je prepratila na adresu prebivališta i tamo mora ostati dva tjedna.

ŽUPAN NAJAVIO Milinović: Mjere za pomoć Lici "teške" 16,2 milijuna kuna

„Bio je i slučaj frizerskog salona u Novalji. Vjerujem da su ova kršenja antiepidemijskih mjera rezultat nestrpljenja pred najavljenim popuštanjem tih mjera, ali molim stanovništvo da se svi zajedno suzdržimo od bilo kakvog nepoštivanja mjera. Uskoro će nam biti bolje. Ali ako se budemo ponašali neodgovorno, i ovo najavljeno popuštanje mjera može biti ukinuto“, rekao je Milinović.

Prema njegovim saznanjima, frizerski salon u Novalji nije zapravo radio, frizer je šišao prijatelja, a zanimljivo je i to da je o činjenici da je frizerski salon otvoren policija primila dojavu građana.  

Prema vladinom planu popuštanja epidemioloških mjera  poslovnim subjektima uslužnog sektora kojima se ostvaruje blizak fizički kontakt, poput frizerskih salona, kozmetičara i pedikera, dopustit će se rad od 4. svibnja.

CAPAK O UBLAŽAVANJU 'Sve nove mjere imat će jasno razrađena pravila ponašanja'

Prekršaj kretanja dvije osobe bez e-propusnice dogodio se pri njihovom pokušaju ulasku u prostor Ličko-senjske županije. Ne radi se o stanovnicima te županije pa su se morali okrenuti i otići.

Foto:Ilustracija

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 25.04.2020.

    danas sam pukle naočale i krenuo sam da si kupim nove kad ono pred DMom red 50 metara sa razmakom a unutra tri kupca a prostor ima oko 400 kvadrata ko ovce čekaju sve dok jedna gospđa nije popizdila i rekla onima koji su bili bliže vratima pa uđite vidite da nema gužve i onda su ovce polako počele ulaziti u tor,ja sam odustao pa sam prešao preko puta u ljekarnu nije bilo nikoga ispred mene a i iza mene a ono na vratima blokada alkatraz je beba za njih ,došla ljekarnica i pita što trebam,rekao sam trebam naočale 2,5+ e onda dajte zdravstvenu iskaznicu ako nemate onda OIB rekao sam joj neka si poždere te naočale i nek mi pošalje račun

  • Velečasni 1 25.04.2020.

    Koja je prava pozadina ovog cirkusa sa koronom? Globalno.

  • 25.04.2020.

    Znači netko prođe od Zagreba do Prizne da ga nigdje ne ustave🤔žali Bože svih mjera🤨

Komentiraj...
Vidi sve komentare