To je to što me zanima!

Samoubojicu s metkom u prsima izvlačili vatrogasci

Primošten: A.S. (43) pokušao se ubiti pucajući si pištoljem u prsa, navodno zbog teške situacije i nezaposlenosti. Ipak, mobitelom je pozvao pomoć
Vidi originalni članak

Na Jedinicu intezivnog liječenja Opće bolnice Šibenik u ponedjeljak su doveli Primoštenca A.S. (43). Imao je ranu od pištolja. On si je oko 12 sati na nepristupačnom dijelu obale kod napuštenog hotela Marina Lučica ispalio metak u prsa. U Primoštenu kažu da ga je na samoubojstvo natjerala teška materijalna situacija. Supruga i on navodno su godinama bez posla. Međutim, nije imao snage završiti započeto te je teško ranjen mobitelom pozvao pomoć. Ubrzo su stigli liječnica, medicinska sestra i vozač iz primoštenske ambulante, ali ni uz pomoć policajaca nisu mogli nositi ranjenika preko kamenjara do kola hitne pomoći. Zbog toga su se u spašavanje morali uključiti i vatrogasci DVD-a Rogoznica.
- Ekipa hitne pomoći nije mogla ništa napraviti jer nemaju terenska nosila, a i radi se o čovjeku težem od sto kilograma - rekao je Ante Lušić, zapovjednik DVD-a Rogoznica. Liječnik dr. Joško Žaja rekao je da se nakon operacije njegovo zdravstveno stanje donekle stabiliziralo. Život mu više nije ugrožen, ali je stanje i dalje vrlo ozbiljno.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • drug Tito_1 06.01.2010.

    neznam za ovog, al ko hoče radit ima posla.........

  • Bili Joso 06.01.2010.

    Siromasima treba vjerovati. Pomozimo socijalno najugroženijim slojevima hrvatskog društva. Dobro je činiti dobro.

Komentiraj...
Vidi sve komentare