To je to što me zanima!

Sanader: Damir Kajin je državni šampion u gluposti

Hrvatski premijer odbio je govoriti o tome hoće li se na idućim izborima kandidirati za predsjednika države, ističući da HDZ ima još posla prije izbora
Vidi originalni članak

Hrvatski premijer Ivo Sanader odbio je govoriti o tome hoće li se na idućim izborima kandidirati za predsjednika države, ističući da će HDZ o predsjedničkim izborima razmišljati tek nakon lokalnih izbora, dovršetka pregovora s EU te ratifikaciji sporazuma s NATO-om. Upitan je li izgledno da nakon predsjedničkih izbora zamijeni funkcije s predsjednikom države Stjepanom Mesićem, Sanader je rekao kako o tomu moraju odlučiti birači.
- Predsjednik Mesić može težiti tome da bude premijer, kao i svi drugi hrvatski građani, zašto ne - dodao je. Komentirajući povratak u domovinu hrvatskog političkog emigranta Zvonka Bušića, Sanader je kazao kako hrvatska javnost njegovu povratku pristupa emocionalno.
- Naravno da je on bio potaknut domoljubljem, to svi znamo, inače čovjeka ne bi ovako primili u Hrvatskoj. Ali, on je svoju kaznu odslužio, sad je normalni građanin kao i svaki drugi u Hrvatskoj i nema nikakvog razloga da se on ne bavi politikom, ako to hoće - rekao je Sanader. Odbacio je tvrdnju IDS-ovca Damira Kajina da (Sanader) stoji iza pokušaja organizacije koncerta Marka Perkovića Thompsona u Puli.
- Kajin je i inače šampion Hrvatske u gluposti i, prema tome, nemam što komentirati - rekao je Sanader. Kajinu je poručio da se "čuva velikih izjava i ne bude brz na pištolju".

Idi na 24sata

Komentari 10

  • stroncij 05.08.2008.

    da a ti ivo u laganju i lopovluku j ti bm.

  • lampuh 05.08.2008.

    a di si ti ja mislim da si ti sanaderu br 1 pa onda deset mjesta niko pa opet ti a jedna od boljih ti je \"informacija je temelj demokracije\"ista ona informacija koju toliko skrivaš ko zmija noge pa informiraj malo javnost odakle ti satovi i dr da ne nabrajam jer popis je dug

  • Ana Ivanović 05.08.2008.

    kandidira li se za predsjednika,ja procijenjujem čvrstu,i visoku pobjedu jer nema pravog konkurenta.naspram njega,mimica,opačić,milanović i ostatak ekipe izgledaju ko debili.sanader je veliki političar,i protiv njega ne može niko.milanović i on nebo i zemlja,sad će neki reći nije-a je tako je.šta će milanović,nek se okrene vođenju svoje stranke,neka napokon postane oporba,a ne da samo izaziva nekakve svađe,al dobro hdz-u dok je on tu,redovno će dobijati izbore.

Komentiraj...
Vidi sve komentare