To je to što me zanima!

Sanader: Hrvatska je žrtva stanja na tržištu u svijetu

Ivo Sanader kazao je da će Hrvatska za ovog mandata zasigurno ući u EU, a svi problemi sa susjedima u vezi ZERP-a riješit će se razgovorom
Vidi originalni članak

Predstoji nam velika borba za standard građana, poručio je novi- stari premijer Ivo Sanader na prvoj sjednici Vlade osvrčući se na inflaciju i rast cijena. Kazao je da Hrvatska nije iznimka, već žrtva svega što se događa na svjetskom tržištu energetike i hrane.
Sukladno dogovoru sa socijalnim partnerima Vlada je osnovala tri nova povjerenstva. Tako će se Povjerenstvo za praćenje cijena baviti utjecajem cijena na standard građana i predlaganjem odgovarajućih mjera. U Povjerenstvu će sjediti predstavnici vlade, sindikata i poslodavaca. Vlada je osnovala i Povjerenstvo za energetiku i obnovljive izvore energije, te Povjerenstvo za poljoprivredno prehrambenu politiku.
Sanader je dodao da će Hrvatska za ovog mandata zasigurno ući u EU. Još se jednom osvrnuo na ZERP i ponovio da Hrvatska ima pravo na proglašenje pojasa, a da će sve probleme sa Italijom i Slovenijom riješiti razgovorom.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • marko00 15.02.2008.

    žrtva jedino nesposobnih političara

  • gec56 19.01.2008.

    Hrvatska je žrtva lopova na vlasti.

  • Securiton 18.01.2008.

    Smradaneru, Vi i vaši poltroni ste ZNALI i prije izbora da će nam Europa dati negativnu ocjenu zbog korumpiranosti i stanja u pravosuđu! Ali, lukavo ste šutjeli I govorili \"Idemo dalje!\" samo da zamažete oči narodu! I imate uvijek \"medna usta\" i uvijek spreman odgovor za svako pitanje! Ali, ima jedna izreka: \"Magarac je pario majku jedan put, neće više!\" Ali, Smradaner i njegove ulizice nas po drugi put \'pare\', za naše kune! (Molim Admin da ne briše zbog ove izreke jer nije psovka.)

Komentiraj...
Vidi sve komentare