To je to što me zanima!

Sanader i HDZ plakatima preplavili i Sarajevo

HDZ-ovi plakati postavljeni su na oko 400 mjesta u općinama i gradovima s većinskim hrvatskim stanovništvom ili u kojima živi veći broj Hrvata, pa tako i u Sarajevu
Vidi originalni članak

HDZ je započeo kampanju i u BiH. HDZ-ovi plakati postavljeni su na oko 400 mjesta u općinama i gradovima s većinskim hrvatskim stanovništvom ili u kojima živi veći broj Hrvata, pa tako i u Sarajevu. Na plakatima je fotografija Ive Sanadera, a glavna poruka HDZ-ove kampanje u BiH glasi: “Nek se i dalje čuje vaš glas”. Glasnogovornik HDZ-a, Ratko Maček najavljuje da će HDZ u BiH održati 50-ak predizbornih skupova, a završni u Mostaru

Idi na 24sata

Komentari 5

  • spasitelj_srdaca 30.10.2007.

    A zašto onda od tih bosanaca ne uzima porez i prirez te kad švercaju naše Hrvatske proizvode onda im ne naplačuje carinu normalno da če bosanci glasati za nekoga ko im daje sva moguča prava u švercerskim poslovima. To je sramota da jedan političar pomaže drugoj zemlji možda on dobiva neki dio love pa im zato pomaže neka se preseli zajedno sa svojim HDZ-om u bosnu pa da vidimo kako če onda tamo živijeti.

  • kikica 28.10.2007.

    ja ne mogu vjerovati da se ovi lopovi jos uvijek time koriste. Ma kakvo pravo imaju odlucivati ljudi van nase drzave o nasoj drzavi i o tome tko ce biti na vlasti?Fuj!Ne vjerujem da su toliko jadni!katastrofa!

  • purger75 28.10.2007.

    Lopovi!!! Opet trose novac hrvatskih poreznih obveznika, a kupe glasove onih koji to nisu! Tko to placa? Nebi bilo cudno da su se isti plakati pojavili u dijaspori, nama iza leđa, naravno na nas racun! Sram Vas moze biti!

Komentiraj...
Vidi sve komentare