To je to što me zanima!

'Sanader je imao Fimi mediju, Kosor proračun da kupi ljude'

Slavko Linić (SDP) rekao je u Saboru da premijerku ne zanimaju radna mjesta i razvoj države, a Milanka Opačić kaže da je Kosor radnicima potrošila dvije godine
Vidi originalni članak

Odluka Vlade kojom trgovačka društva u državnom vlasništvu moraju pola svoje dobiti morati davati u proračun zaustavit će investicije i gospodarski razvoj, što će rezultirati gospodarskom katastrofom, a može ugroziti i radna mjesta, upozoravaju u SDP-u. Kažu da je Jadranka Kosor ovom odlukom pokazala da joj je prioritet kupovina grupa birača, a ne razvoj Hrvatske.

Umjesto da su pomagali, stavljali su omču oko vrata gospodarstvu, kaže Opačić

- Izborna je godina i trebamo novac. Do jučer je Sanader to radio kroz Fimi mediju, očito Jadranka ima ovaj model, kroz proračun kupovati određene interesne grupe i pokušati dobiti njihovu naklonost za izbore. Radna mjesta i razvoj Hrvatske nju ne zanimaju - rekao je Slavko Linić.

Milanka Opačić izjavila je da je Jadranka Kosor radnicima već potrošila dvije godine, jer nije imala snage ni za jedan konkretan potez.

- Umjesto da se pomagalo gospodarstvu, stavljala mu se samo omča oko vrata - rekla je. Ustvrdila je i da Hrvatska 'klizi prema bankrotu' što je potvrdio i premijerkin gospodarski savjetnik.

Idi na 24sata

Komentari 63

  • radišaklapun 14.04.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • glumac12 14.04.2011.

    gospodine bebic, ne LAAAAZITE...

  • ivana666 14.04.2011.

    žalosna je činjenica da koja god stranka pobijedi i dobije izbore, može se zvati i guzica, kao da je to bitno, dobiva 50 mldi duga, državu bez gospodarstva, hrpu ljenčina bez morala i časti koji su navikli na penzije i socijalne pomoći, pa vas ja sad sve skupa pitam kako to sve negativno što se nagomilalo u ovih 20 godina ispraviti i koliko će nam vremena trebati...

Komentiraj...
Vidi sve komentare