To je to što me zanima!

"Sanader je imao ljude koji su radili bez znanja Vlade"

Bivši predsjednik Stjepan Mesić nije želio ništa komentirati vezano za uhićenje bivšeg ministra i potpredsjednika Vlade Damira Polančeca...
Vidi originalni članak

Bivši predsjednik Stjepan Mesić nije želio ništa komentirati vezano za uhićenje bivšeg ministra i potpredsjednika Vlade Damira Polančeca. Ipak, studnetima zagrebačkog Filozofskog fakulteta u utorak je na predavanju rekao da je u Sanaderovoj vladi postojala paralelna linija zapovijedanja, piše Jutarnji list. Objasnio je kako je bivši premijer Ivo Sanader imao pouzdanike preko kojih je radio ono za što sada u Vladi tvrde da nisu znali, a s druge strane poštivao je institucije.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • vanbračna kći 31.03.2010.

    Udbashki lisac štiti lisicu Caju i on kao ništa nije znao svih tih godina. Zna on sve o njihovim rabotama i oni o njegovim, jer i on je pobirao vrhnje gdje god je mogao.

  • dssddssdsfggdsw 31.03.2010.

    Pravi se javlja, kao da je Stipe bio čist molim vas. Bio je uvjek na visokim položajima ove države (i bivše). Da je malo mlađi mogao bi krenut u karijeru glume, ovo je meni osobno najveći glumac od svih HR političara, dileve je radio kao i svi ostali bez sumnje.

  • plavi cvijet 31.03.2010.

    Hoćete reći da ste i Vi znali, a isto ništa niste poduzeli. Ako predsjednik države nešto zna, a ništa ne poduzme, kakvo je to djelo? Svi imaju ogromnu osobnu korist, nezamislivo veliku nama običnim građanima i svi šute i štite jedni druge. Jadna ova zemlja i narod sa ovakvim ljudima. Ako se mogu zvati ljudima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare