To je to što me zanima!

Sanader je u ime Berlusconija pokušao prodati - AC Milan?

Da je Sanader uspio u svojem naumu, i prodao nogometni klub bogatoj židovskoj obitelji iz Los Angelesa, zaradio bi čak 30 milijuna eura. No, posao je propao
Vidi originalni članak

Nakon što je Ivo Sanader 2009. godine dao ostavku na mjesto premijera, krenuo je u konzultantski biznis, smatrajući da će u tome najviše zaraditi. I iako je u godinu dana zaradio pola milijuna eura na svakojakim konzultantskim poslovima, da je uspio u najvećem poslu zaradio bi 30 milijuna eura.

Naime, Sanader je u ime tadašnjeg talijanskog premijera Silvia Berlusconija dogovarao prodaju talijanskog nogometnog kluba AC Milan, čiji je Berlusconi vlasnik, i to bogatim židovima iz Los Angelesa za čak 300 milijuna eura. Sanaderova provizija trebala je biti 10 posto tog iznosa, javlja Jutarnji.hr.

Sanader je u Los Angelesu još kao premijer stvorio dobre kontakte i veze, te je vjerovao da može sklopiti taj posao. Ipak, prodaja kluba nije uspjela i to je propalo. Razlozi nisu poznati.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Driver_1_1 24.07.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • fiume051 24.07.2012.

    Znao sam ja da je on kriv i za krizu u Italiji

  • kvazi modo 23.07.2012.

    nije neuspjeh to sto nije uspio sklopit posao.. uspjeh je u tome da je bar nesto pokusao napravit na posten nacin..

Komentiraj...
Vidi sve komentare