To je to što me zanima!

Sanader najavio sniženje cijena goriva, kruha i mesa

Premijer Ivo Sanader je odbacio nagađanja da su rujanska pojeftinjenja bila rezultat nelegalnih pritisaka Vlade, sindikata i Udruge poslodavaca.
Vidi originalni članak

Očekujemo da će zbog pada cijena goriva na svjetskom tržištu, Ina i drugi distributeri smanjiti svoje cijene, a zbog nižih cijena goriva i zbog uspješne žetve pojeftiniti i kruh, rekao je premijer Ivo Sanader nakon sjednice Povjerenstva za praćenje cijena. Nada se da će uskoro pojeftiniti i meso. Sanader je odbacio nagađanja da su rujanska pojeftinjenja bila rezultat nelegalnih pritisaka Vlade, sindikata i Udruge poslodavaca. Sindikalac Krešimir Sever rekao je pak da Povjerenstvo očekuje snižavanje cijena na svim razinama. Pitanje pada cijena komunalija bit će otvoreno na idućem sastanku. Razgovaralo se i o načelima energetske strategije, a Sanader tvrdi da odluke o eventualnoj nuklearnoj elektrani nije bilo pa samim time ni o njezinoj lokaciji. Govorilo se i o izmjenama Zakona o radu, a premijer je ponovio da će se zakon mijenjati samo u dijelu koji se odnosi na usklađivanje sa smjernicama EU-a, te da će novi zakon biti izrađen do 2009. godine.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Virus 19.09.2008.

    Ivo dosta je bilo da nam mažete oči!uvijek kad najavite sniženja,cijene lete u nebo

  • netko00 19.09.2008.

    a koliko puta je to najavio? a ništ se nije dogodilo zašt bi sad trebali vjerovat

  • marinko 19.09.2008.

    pa kako on zna da ce past cijene, ako nema pritiska vlade????ivo ivo...idemo li dalje ili ne???? sad ivo postao ko neki reporter????

Komentiraj...
Vidi sve komentare