To je to što me zanima!

Sanader poručio SDP-u: Prošlo je vrijeme drugova

Sanader je Milanovića i Jurčića, aludirajući na predizborne plakate SDP-a, nazvao dvojicom autostopista i rekao da zagovaraju drogu
Vidi originalni članak

Što znači glasovanje za SDP? Znači zagovaranje droge, izbacivanje vjeronauka iz škola i uvođenje novih poreza. Hrvatska to 25. studenog neće dopustiti!, samouvjeren je bio predsjednik HDZ-a Ivo Sanader na predizbornom skupu te stranke u Sisku. Dodao je i kako SDP želi Hrvatima iz BiH, koji su prvi pritekli Hrvatskoj u pomoć 1991. godine, uzeti pravo glasa.
- Pitam Ljubu Jurčića, kako će doći u rodnu Hercegovinu te svojoj mami, rođacima i prijateljima objasniti zašto oni ne bi smjeli više glasovati u Hrvatskoj, a njihova su djeca bila dobra da umiru za Hrvatsku - rekao je Sanader. Kazao je i kako, prema Milanoviću i Jurčiću, ni kapetan hrvatske Davis Cup teniske reprezentacije, Ivan Ljubičić, koji je rođen u BiH, ne bi imao pravo glasa u Hrvatskoj. Sanader je Milanoviću i Jurčiću, aludirajući na predizborne plakate SDP-a, nazvao dvojicom autostopista i poručio im da je prošlo vrijeme kad su drugovi odlučivali tko smije govoriti.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • entoni 06.11.2007.

    Na žalost nije pogledajte Lugaričku prava drugarica! Ima u mnogim strankama pokoji drug samo pritajeni! Zajedničko im je punjenje džepova,kupovine luksuznih auta o kojima su mogli samo sanjati,pa stanovi,kuće lažnjaci u gruntovnici...... Nisu ni drugovi ni lopovi samo u HDZ-u i SDP-u ima ih posvugdje dobro otvorite oči u svađi oko HZD-a i SDP-a lako če se provući druge tašte i rastrošne plavušice i debeli i mršavi pohlepnici! Puno njih juriša nečasnih namjera po još jedan mandat ili koje ministarsko mjesto!!!!!!!!!!!!!! Tako je već godinama a neki sve bogatiji a ništa nisu imali prije politike!

  • diki 06.11.2007.

    Kada nema ništa pametno za reči onda je i ova pametna, ako je i od Sanadera previše je.

Komentiraj...
Vidi sve komentare