To je to što me zanima!

Sanader pozvao Bona da ponovno posjeti Hrvatsku

Frontman benda U2 rekao je Sanaderu da je već par puta posjetio Hrvatsku, ali inkognito. Tako se u Dubrovniku prijavio pod svojim pravim imenom
Vidi originalni članak

Hrvatski premijer Ivo Sanader, koji boravi u New Yorku, prilikom sjednice UN-a posvećenoj ostvarivanju Milenijskih ciljeva razvoja, susreo se s frontmanom benda U2, Bonom Voxom. Razgovarali su 20-ak minuta u zgradi UN-a. Premijer ga je pozvao da posjeti našu zemlju, na što je Vox odgovorio kako planira jer mu je Hrvatska iznimno lijepa te da je već nekoliko puta posjetio našu zemlju, ali inkognito. Vox je s obitelji na ljeto 2006. godine posjetio Dubrovnik. Da bi izbjegao medijsku pompu, tada je putovao pod pravim imenom, Paul Hewson.
Na sastanku UN-a premijer je govorio o ulaganju u obrazovanje i zdravlje kao najučinkovitijem načinu za iskorjenjivanje siromaštva i društvene isključenosti. Kasnije je u razgovoru s novinarima odbacio medijske navode o mogućem ulasku Hrvatske u Europsku uniju tek 2014. godine.
- Ako završimo pregovore dogodine, a čvrsto sam uvjeran da možemo, Hrvatska će vrlo brzo postati članica EU. Godina 2014. može biti za neke druge zemlje, a nikako za Hrvatsku - rekao je.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • naranča 26.09.2008.

    Možda mu Bono da koji koristan makroekonomski savjet kako izvući ovu zemlju iz gospodarske krize?!

  • drug Tito_1 26.09.2008.

    I poslije Tita Tito, ...hm hm Ivo.

  • zekica 26.09.2008.

    sanaderu nisi glazbeni agent već političar i prestani se majmunirati! ništa niste napravili, n i š t a... samo trpate svoje debele guzice

Komentiraj...
Vidi sve komentare