To je to što me zanima!

Sanader: Ubrzati reforme i završiti pregovore do '09.

Vlada je u saborsku proceduru uputila program kojim želi ubrzati reforme za ulazak u Uniju. Hrvatska 2008. treba 119 zakona uskladiti s EU
Vidi originalni članak

U ovoj godini Hrvatska treba 119 zakona uskladiti s europskom stečevinom. S ciljem ubrzavanja reformi Vlada je u saborsku proceduru uputila prijedlog Nacionalnog programa Hrvatske za pristupanje Europskoj uniji. Premijer Ivo Sanader rekao je kako nije riječ o akcijskom planu, kako se pisalo u medijima, već o programu kojim Hrvatska želi ubrzati reforme potrebne za ulazak u Uniju. Poručio je da Hrvatska želi završiti pregovore s Unijom u prvoj polovici 2009. godine, dakle u sadašnjem sazivu Europskog parlamenta. Pozvao je sve ministre i potpredsjednike Vlade da se aktivnije uključe u provedbu tog plana. Vlada je donirala milijun kuna za humanitarnu akciju "Petrova trudionica", a premijer je rekao da će Vlada pomoći i PDV-om.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • yager 07.02.2008.

    Ma dosta mi je tvojih prica ni ti ni tvoji ministri ne radite nista za ovi bidni narod samo se spurite

  • strazica 07.02.2008.

    ako TO ne bude,a biti NEĆE,da li to znači OSTAVKU svih koji nam sada pametuju,da i mi mali MORAMO \"pomoći\" pravosuđu,i inim ministarstvima,jer da je to problem SVIH nas!!! Da nije smiješno...!

  • lažno ime 07.02.2008.

    Ti to misliš do 3009? Eh, druže sanader što si jak na riječima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare