To je to što me zanima!

Sandra napokon diše sama, no psihički je još slomljena

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Svi joj šalju pozdrave i želje za ozdravljenje, no ništa ne pomaže. Ona očajava jer osjeća da više ništa neće biti kao prije, rekao je očajni otac Mišo
Vidi originalni članak

Teško stradala hrvatska stolnotenisačica Sandra Paović (26) još uvijek je psihički slomljena. Skinuli su je s respiratora i sada samostalno diše, a obitelji je osmijehom pokazala da joj je drago što su kraj nje. Ipak, otkako je saznala da je gotovo nepokretna, Sandra je izgubila volju za ozdravljenjem te svojoj obitelj i dečku Marku stalno ponavlja kako bi radije umrla.
- Doktori su rekli da joj je sada potrebna psihološka pomoć. Mi je smirujemo koliko god je moguće, ali moramo paziti o čemu razgovaramo s njom jer ju sve vezano uz njen prijašnji život, za sport i sve što najviše voli odmah rasplače. Svi joj šalju pozdrave i želje za ozdravljenje, no ništa ne pomaže. Ona očajava jer osjeća da više ništa neće biti kao prije - rekao je očajni otac Mišo Paović, koji s obitelji danonoćno bdije kraj Sanjina bolničkog kreveta. Još odlučuju kamo će je odvesti na rehabilitaciju pa akcija prikupljanja pomoći za Sandru i dalje traje.

POTREBNA IM JE POMOĆ ZA REHABILITACIJU
Sandrin otac Mišo danonoćno bdije kraj bolničkog kreveta. Majka Marija je u Francuskoj bila do prije nekoliko dana. Uplatom na žiroračun na broj 2340009 -1510372912 možete pomoći Sandri.

PISMA PODRŠKE SANDRI PAOVIĆ PROČITAJTE OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 13

  • virusica 22.02.2009.

    Možda joj je sad kraj svijeta, ali vjerojatno će kasnije otkriti neke talente za koje nije ni znala da ih ima jer je bila previše fokusirana na sport i fizičke stvari. Treba vjerovati u Boga, ima on svoje razloge, sve će na kraju ispasti o.k. Kao sportaš je pokazala da zna biti uporna i disciplinirana a to joj je za početak više nego što ima većina nas sa dvi zdrave noge. Sretno Sadra!!

  • spirit lamp 22.02.2009.

    pici, pa da barem i tebe takvo sto zadesi, pa cemo reci, ni prvi ni zadnji koji je nepokretan........Pa Sandri je to zivot, pokretanje, ona zivi od fizicke snage i pokretljivosti, drugo da je ona baba kaj se ne krece, i onda bi bilo strasno, naravno, ali ona je izgubila svoju zivotnu karijeru i sada je invalid u 2o godini!!! Dsj boze da se cura oporavi, ali za to ce trebati godine. Sandra, ne daj, pa daj pogle Janicu koja je vec x puta bila na operacijama, sva je puna sarafa i metala, pa ide dalje. Ja vjerujem da ces se dici i u roku 6 mjeseci vec ces hodati. Ma koliko da je strasno, glavu gore, curo, sa suzama se nece moci promijjeniti, ali s voljom hoce!

  • Gara 22.02.2009.

    iskreno što god se njoj u ovim trenucima poručuje nju to nezanima jer je sada u svome svijetu u kojem ništa nevidi...smračilo joj se pred očima,,,netreba ju forsirati nego pustiti da ona sama progleda,,,svaka priča za nju je trenutno suvišna i samo ju to sve skupa čini još nervoznijom...znam šta je imati paraplegičara...to je strašno za cilu obitelj ali najviše za stradale...izgube volju za životom 100%,,vremena treba dosta da se takva osoba koliko toliko vrati u normalu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare