To je to što me zanima!

Šangaj proglasio karantenu u Disney parku, oko 60.000 ljudi je ostalo zatočeno u njemu

Oni koji su unutra moraju se testirati i imati negativan test na koronu prije nego što im se dopusti da izađu, a svatko tko je posjetio park od 27. listopada mora se testirati na virus tri puta u tri dana
Vidi originalni članak

Posjetitelji Disney parka u Šangaju ostali su zatočeni u njemu nakon što su vlasti i voditelji parka najavili iznenadno zatvaranje zbog korone. Kako javljaju strani mediji, u parku je navodno ostalo oko 60.000 ljudi. 

Na društvenim mrežama pojavile su se snimke koje prikazuju ljude koji žure prema glavnim vratima parka kako bi pokušali pobjeći iz karantene. 

OBJAVIO STOŽER U Hrvatskoj 27 novih slučaja zaraze koronom, šest mrtvih

Kako javlja Guardian, na WeChatu (društvenoj mreži u Kini, op.a) su šangajske vlasti poručile da je svima zabranjen ulazak ili izlazak iz parka. Oni koji su unutra moraju se testirati i imati negativan test na koronu prije nego što im se dopusti da izađu, a svatko tko je posjetio park od 27. listopada mora se testirati na virus tri puta u tri dana, navode vlasti. 

Na jednoj snimci objavljenoj na društvenim mrežama vidi se kako zaposlenik govori zatočenim gostima da trgovine i vožnje u parku još uvijek rade. Posjetiteljima je poručio da će ih obavijestiti ako bude kakvih novosti. 

KOMENTIRA: BOJANA MRVOŠ PAVIĆ Vili Beroš obećava da sve biti posloženo do 2030. godine u zdravstvu. Tko živ, tko mrtav

Prošle godine je isti park bio zatvoren nakon što su vlasti naredile da se svi posjetitelji trebaju testirati. U parku je tada ostalo 30.000 ljudi.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • zrno soli u glavi 31.10.2022.

    Kad bi barem ostao u kupleraju u karanteni, jedno 6 mjeseci

  • Nevidljivi1 31.10.2022.

    Kuku lele

  • Heroj Oluje 31.10.2022.

    Pa ti putuj u Kinu !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare