To je to što me zanima!

Sanja Vejnović: Dobra gluma je dobra imitacija života, emocija

Vejnović otkriva kako ju najviše rastuže situacije u kojima stradaju nevina djeca, ali i najviše ju vesele maštovita i kreativna djeca koja odmah vraćaju osmijeh na lice
Vidi originalni članak

Svojom ljepotom, nježnom pojavom i neprijepornom glumačkom kvalitetom Sanja Vejnović (52) osvaja gledateljstvo već tri i pol desetljeća. Njezina uvjerljiva gluma rezultat je iskustva, ali i kontinuiranog rada na sebi. Do sada smo je imali priliku gledati u likovima pozitivki, negativki, policajki i profesorica, a nedavno smo je gledali u “ulozi kuharice” u “Celebrity MasterChefu” Nove TV gdje je vješto balansirala s namirnicama. 


- Pristala sam sudjelovati iz više razloga: razveselilo me je da su i mene odabrali da sudjelujem u prvom izdanju ‘Celebrity MasterChefa’. Po prirodi sam znatiželjna te uvijek spremna za nova iskustva i znanja. Znala sam da sudjelovanjem u emisiji takvog tipa samo mogu profitirati, nešto novo naučiti i poboljšati svoje kuhanje. Kako se odazivam na sve pozive koji imaju humanitarni karakter, kad sam čula da nagrada ide u humanitarne svrhe, nije više bilo dvojbe o sudjelovanju. 

Express: Kakva jela najviše volite spravljati i kakva jela su vaša specijalnost?

- Volim mediteransku kuhinju, našu dalmatinsku i talijansku. Moglo bi se reći da najviše volim raditi kolače, tu sam prilično kreativna i inspirirana.

Express: Biste li pristali biti u showu poput “Zvijezde pjevaju” ili “Ples sa zvijezdama”?

- Mislim da nisam dovoljno talentirana u pjevanju, tako da se u tom showu ne vidim. Nekad sam bila plesačica, pohađala sam školu za balet i ritmiku, sanjala da ću jednog dana biti plesni koreograf. Bilo bi to zanimljivo vidjeti, nakon toliko godina nebavljenja plesom, bih li se mogla vratiti u kondiciju i zaplesati u takvom showu.


Express: Na kojim projektima trenutačno radite?

- Trenutačno snimam kratki igrani film Ivana Salaja, završila sam snimanje pilota, a dogovaram snimanje jednog novog filma.


Express: Što za vas znači savršeni trenutak sreće?

- Onaj osjećaj u trenutku koji te preplavi i kad sam sebi kažeš: ‘Ovo je sretan trenutak i treba ga zapamtiti i uživati jer nikad ne znaš koliko će trajati’.

>>>Više pročitaj u novom broju Expressa

Idi na 24sata

Komentari 10

  • ryba 18.06.2014.

    Ona je za mene POJAM LOŠE GLUMICE. Plitka, izvještačena, i u sapunicama loša...sve u svemu očajna. Ali izgleda dobro.

  • boba555 17.06.2014.

    Glumica ...dama i prekrasna topla osoba .

  • bopozopo 17.06.2014.

    Još uvijek sexy, nedaj se generacijo moja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare