To je to što me zanima!

VIDEO Uskoro prosvjed podrške Palestini u Zagrebu. Evo kako je bilo u Beogradu, Sarajevu...

Emina Bužinković, stručnjakinja za migracije i izbjeglištvo, organizirala je skup podrške za Palestinu u Zagrebu 25. listopada. Prosvjed 'Solidarno s Palestinom' bit će u četvrtak u 18 sati na Trgu žrtava fašizma
Vidi originalni članak

"Oslobodite Palestinu", "Stop ratu", samo su neke od poruka na skupu koji je u Sarajevu u nedjelju organizirala Palestinska zajednica u BiH. 

Pogledajte video

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

'Sarajevo pusti suzu, Gaza jeca'

Na skupu se obratila i gradonačelnica Sarajeva, Benjamina Karić, te istaknula kako se "Sarajevo uvijek borilo za nedužne i za pravdu", te da je uvijek bilo na pravoj strani povijesti.

- Hvala slobodarsko Sarajevo, hvala svim majkama koje su dana dovele djecu, hvala očevima, porodicama, svakom građaninu Sarajeva i BiH koji je danas digao glas za pravdu i istinu. Mi najbolje znamo kako je to ne imati vode, hrane i kada djeca ginu. Sarajevo kao grad koji je bio grad pod najdužom opsadom u modernoj historiji. Sarajevo pusti suzu, Gaza jeca. Sarajevo ima pravo danas stajati uz Gazu. Sarajevo je za mir i za sve nedužne žrtve na ovom svijetu - izjavila je Karić. 

Beograd

Na prosvjed podrške Palestini izašli su i u Beogradu. 

- Izrael treba kazniti zbog napada na humanitarnu flotilu. SLOBODA - pisalo je na jednom transparentu. Ljudi su nosili i fotografije razrušene Gaze.

Podršku Palestini dali su i u Podgorici gdje su formirali kolonu automobila iz kojih su vijorile palestinske zastave.

Uskoro skup podrške i u Zagrebu

Emina Bužinković, stručnjakinja za migracije i izbjeglištvo, organizirala je skup podrške za Palestinu u Zagrebu 25. listopada.
Prosvjed 'Solidarno s Palestinom' bit će u četvrtak u 18 sati na Trgu žrtava fašizma.

Idi na 24sata

Komentari 110

  • MAXIM MIX 23.10.2023.

    Stvarno, samo malo se pisalo i napadalo hamas, a sta su napravili. Nisu svi Palestinci u toome, ali kada su napali hamasovci izraelce garant su slavili a kad ovi uzvracaju onda kukaju. To kao pudlica krene na pittbulla a onda dobije po njuski i onda cvili. Tako i ovi.

  • DeGogi_Legenda 23.10.2023.

    Emina Bužinković, "stručnjakinja" za migracije iz Nepala, Meksika, Argentine, Vietnama i s Filipina? Ili?

  • kokoricko 23.10.2023.

    čemu se petljate i ko vas uopce pita za mišljenje, jak važan međunarodni utjecaj rh ima,

Komentiraj...
Vidi sve komentare