To je to što me zanima!

Sarajevo: Mladića izboli na smrt u punom tramvaju

Nermin S. (17), Ademir Lelović (18) i Berin Talić (19) pretukli su Denisa Mrnjavca, a potom ga je Nermin izbo nožem. Zločin nije etnički motiviran
Vidi originalni članak

Više stotina sarajevskih srednjoškolaca prošlo je u povorci kroz Sarajevo. Nosili su zapaljene svijeće i fotografije Denisa Mrnjavca (17), učenika Katoličkoga školskog centra u Sarajevu, kojeg su u utorak ubila trojica mladića. Nermin S. (17), Ademir Lelović (18) i Berin Talić (19) pretukli su ga u sarajevskom tramvaju, a potom ga je Nermin i više puta izbo nožem. Denis je dan poslije preminuo u bolnici. Nitko nije pomogao mladiću kojeg su ubili u punom tramvaju.
U povorci su, osim Denisovih prijatelja iz drugog C razreda, sudjelovali i učenici nekoliko škola iz Sarajeva. Svi kažu da je Denis bio jedan od uzornijih učenika s tek ponekom četvorkom. Povorka je krenula od njegove škole do groblja u Lepenici kraj Kiseljaka, gdje je Denis živio s majkom Anom.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • xxx_001 10.02.2008.

    lako je sad govorit...njega nitko nece vratiti...a te debile treba spalit...... maja sućut obitelji!!!! TU TUGU I BOL NEMOZE NITKO IZLJECIT!!!!! SAMO IMAJMO NADE DA JE ON SAD GORE S NJIM.......I DA NAS GLEDA S NEBA!!!

  • user_21090 09.02.2008.

    Draga CICA poštujem tvoje mišljenje.Ali za razliku od onih koji nisu upućeni u situaciju u Sarajevu,ja jesam,tu sam svaki dan,svi mi dobro znamo šta znači biti ne musliman u Sarajevu. Za to su krive Sarajevske vlasti,znaju oni za verbalne prijetnje učenicima koji pohađaju školu u katoličkom školskom centru,svi šute. Zašto nisu ustali na noge kada su maloljetnici zapalili staricu Srpkinju prije dva tjedna? svaka čast Sarajlijama koji su tu rođeni,to je dobrodušan i pošten narod,ali sliku Sarajeva kvare doseljenici u ratu i poslije njega:

  • CICA 09.02.2008.

    Ja sam Hrvatica, Bosanka iz Sarajeva. Jako mi je žao što niste malo bolje upućeni u situaciju u Sarajevu, jer ja se kao hrvatica ovdje zaista osjećam sigurno. Ove monstruozne ubice koje su ubile nesretnog Denisa nisu uopće poznavali. Ja imam jako puno prijatelja, ali zaista, jako puno prijatelja drugih nacionalnosti. Molim vas da situacije ne gledate kroz nacionalnost, jer kao što smo vidjeli u prošlosti, ona nam nije donijela nista dobro. Pozdravi iz Sarajeva

Komentiraj...
Vidi sve komentare