To je to što me zanima!

Sarkozyju popularnost u Francuskoj naglo opada

Sarkozyjeva je popularnost pala za 13 postotnih bodova u mjesec dana i prvi put većina ispitanika, njih 55 posto, ima o njemu negativno mišljenje
Vidi originalni članak

Nova anketa objavljena u nedjelju u Francuskoj potvrdila je nagli pad popularnosti predsjednika Nicolasa Sakrozyja, dok analitičari govore o "rijetko viđenom padu popularnosti" koji je posljedica nepovjerenja javnosti prema njegovoj gospodarskoj politici i izlaganju njegova privatnog života očima javnosti. Prema anketi LH2-Liberation, Sarkozyjeva je popularnost pala za 13 postotnih bodova u mjesec dana i prvi put većina ispitanika, njih 55 posto, ima o njemu negativno mišljenje, a 41 posto misli o njemu pozitivno. Anketa je provedena pošto je u subotu objavljena vijest o njegovu tajnom vjenčanju s bivšom talijanskom manekenkom Carlom Bruni. Postupni Sarkozyjev pad popularnosti nakon dolaska na vlast, od 67 posto u srpnju 2007. do 54 posto u siječnju, naglo se ubrzao između siječnja i veljače.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • vemi 04.02.2008.

    Kako i neće kad su jedine vijesti o njemu one o njegovoj ženi, pa onda o ljubavnici, romantičnim putovanjima, mogućem braku, pa trudnoći (mislim Carlinoj), skandali s reklamama itd.itd.Otkad je došao na vlast jedino se i bavi sa ženama. Nitko normalan ne bi bio zadovoljan s takvim klaunom na čelu države!

  • zgbxl 04.02.2008.

    A Sanaderu raste?! Cudna ta zemlja Hrvatska!??

Komentiraj...
Vidi sve komentare