To je to što me zanima!

Saša Broz: Znam da bi i moj pokojni djed glasovao 'protiv'

Mislim da je moja 'sekta' svjesna da svojim glasom PROTIV daje glas za danas i za sutra, napisala je na svom Facebook profilu unuka Josipa Broza Tita, Saša Broz
Vidi originalni članak

Redateljica Saša Broz, unuka Josipa Broza Tita, tvrdi da bi on, njen djed, na referendumu glasovao protiv ustavne definicije braka kao zajednice žene i muškarca. 

- Bilo je to u prošlom stoljeću... Kasno popodne u njegovoj rezidenciji na Pantovčaku. Uzrujan mi je rekao:'Sašice, ako ovaj moj ludi narod ikad raspiše referendum bogamu reci im da ih sve pratim odozgo i da zbrajam tko je za, a tko protiv. Bogamu, znamo za šta smo se borili, protiv koga smo se borili'. Mislim da je moja 'sekta' svjesna da svojim glasom PROTIV daje glas za danas i za sutra. Za društvo koje poštuje različitosti i u kojem svi imaju pravo biti sretni! Moja obitelj je PROTIV, a znam da bi i moj pokojni djed bio PROTIV - napisala je Saša Broz na svom Facebook profilu uz fotografiju nje i djeda Tita.

Idi na 24sata

Komentari 361

  • ljubazan 12.12.2013.

    mariela :nije čudo da ti ne bi mogla zamisliti,da bi netko nešto mogao zamisliti,preduslov je da ima mozak,tvoj mozak je sigurno toliko zakržljao,ba laprdaš o nečemu o čemu pojma nemaš !!

  • boban10_1 02.12.2013.

    Drugarice Saša ovo o tvom djedu su obične gluposti koje ti stalno ponavljaš.I samo da znaš tvoj djed nemože baš nikako gledati odozgo jer gore su anđeli koje je on dao poubijati na BLAJBURGU i KRIŽNOM PUTU a dedek ti negde dole gliboko sa vragom pekla kuri...

  • fender01 02.12.2013.

    Tvoj dida je probleme rješavao po kratkom postupku. Ne ponovilo se njegovo vrijeme.

Komentiraj...
Vidi sve komentare