To je to što me zanima!

Sastali se Milanović i Puljić: Pričali su o aktualnim temama

Premijer se sastao u ponedjeljak s predsjednikom Hrvatske biskupske konferencije i generalnim tajnikom Hrvatske biskupske konferencije, priopćili su iz Vlade
Vidi originalni članak

Premijer Zoran Milanović sastao se u ponedjeljak u Banskim dvorima s predsjednikom Hrvatske biskupske konferencije mons. Želimirom Puljićem i generalnim tajnikom Hrvatske biskupske konferencije mons. Encom Rodinisom, priopćeno je iz Vlade. 

- U otvorenom razgovoru sugovornici su razmijenili mišljenja o aktualnim i važnim temama za Crkvu i hrvatsko društvo. Također, bitnim su ocijenili sastanke i razgovore o temama od obostranog interesa - objavljeno je iz Vlade.  


Idi na 24sata

Komentari 5

  • lalala 17.09.2013.

    Uvijek me nasmiju slike Milanovićevih grimasi . Vjerujem da mu nije lako sjesti nasuprot čovjeka jake duhovnosti i čvrstih stavova nakon svega što je nalaprdao pa mu niti faca ne može biti ljepša .

  • sawan 17.09.2013.

    Milanoviću, tebi više ni Bog ne može pomoći, a ni nama s tobom.

  • mali markec 16.09.2013.

    Mislio sam da će ga SDP puno prije šutnuti u rit, nisu to uradili i sami su krivi. Sada je SDP u još gorem položaju nego što je bio HDZ nakon Sanadera. Partija je u rasulu, ono malo liberala je otjerano na marginu, ostali su samo bukači, bahati i klimavci glavom. To nije stranka, to je beskarakterna skupina istomišljenika iz starog zločinačkog sustava. Neće više biti skrivanja iza Antifašizma, jer te floskule i magla više nisu za prodati. Kupite prnje i to što prije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare