To je to što me zanima!

Sastanak Petrova i Karamarka bit će danas u 15 h u Šibeniku

Karamarko je zatražio konzultacije kako bi s informacijom o planu sastanka koji je MOST uvjetovao za ponedjeljak, mogao doći pred svoje partnere i donijeti odluku
Vidi originalni članak

Domoljubna koalicija i Most dogovorili su sastanak koji će se održati u sjedištu HDZ-a u 15 sati u Šibeniku.

Kako doznaje Dnevnik.hr, trebali bi se sastati Tomislav Karamarko i Božo Petrov. Karamarko je navodno zatražio dodatne konzultacije kako bi s kompletnom informacijom o planu sastanka koji je MOST uvjetovao za ponedjeljak, mogao doći pred svoje partnere i donijeti konačnu odluku hoće li se odazvati na taj sastanak.

Podsjećamo, MOST je u četvrtak tražio zajednički sastanak s čelnicima koalicije Hrvatska raste i Domoljubne koalicije, koji bi se trebao održati točno u podne u ponedjeljak u prostorijama Mosta. 

Zoran Milanović već je potvrdio da će na sastanak doći s partnerima koji podržavaju koaliciju Hrvatska raste.

Idi na 24sata

Komentari 270

  • eto_bas_zato 04.12.2015.

    Njihova koalicija može donijeti samo dobro Hrvatskoj, dok SDP nije za reforme i nije sposoban upravljati Hrvatskom a to su dokazali u posljednje 4 godine.

  • AliKendel 04.12.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • Zlarin_1 04.12.2015.

    e naša je di će pregovarat,u paukovoj bazi i među Ivinim pijunima..pa njemu su Šibenik i Rogoznica bili centri za ''manevre'' ,a potrčkala su plesala kako je on svira.Gospe blažena,kakvi su to cirkusanti..a ovaj most-arski mul ac od svih pravi budale i šeta ih ka pu dle..i sprda se s naroda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare