To je to što me zanima!

Savi prijeti izlijevanje iz korita: 'Hitno dođite kod Hendrixovog mosta, moramo se evakuirati'

Zbog naglog porasta vodostaja na području sliva Kupe u gornjem toku od petka ujutro su na dionicama Hrvatsko - Selo Kupa uvedene mjere izvanrednog stanja
Vidi originalni članak

Organizatori Green River Festa poslali su apel svim volonterima da pomognu premjestiti njihove stvari na nasip Save jer prijeti izlijevanje rijeke iz korita.

"Ekipa naša draga, dobili smo dojavu od Hrvatskih voda da se uskoro očekuje izlijevanje rijeke Save pa pozivamo sve vas koji možete i želite pomoći, da odmah dođete kod Hendrixovog mosta jer se moramo evakuirati na nasip. S festivalom nastavljamo čim se oborine smire, stay tuned", napisali su na svom Facebooku.

Zbog naglog porasta vodostaja na području sliva Kupe u gornjem toku od petka ujutro su na dionicama Hrvatsko - Selo Kupa uvedene mjere izvanrednog stanja. Porast vodostaja rijeke Kupe očekuje se i na području grada Karlovca. Moguće je da će sutra uvesti izvanredne mjere na tom području.

 POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Poseban je oprez i na području Sisačko-moslavačke županije na kojima su u tijeku radovi sanacije šteta nastalih u potresu. Naime, ako dođe do naglog porasta rijeke Kupe i rijeke Save, postoji mogućnost da dođe do ugroze zaobalja u Sisku i Petrinji.

POGLEDAJTE VIDEO: POSLJEDICE NEVREMENA U ČAZMI

Idi na 24sata

Komentari 70

  • Konjak 0.5 17.09.2022.

    Sanacije štete nakon potresa 😁😁😁😁. Kaj je potres bio prije tjedan dana 

  • MAKANTAHI 17.09.2022.

    svaki puta kad vidim da se sprema događaj unutar korita rijeke, pitam se jesu li sigurni da neće doći plimni val iz slovenije , sad znam, nisu, igraju na valjda neće

  • hudycar 16.09.2022.

    Sava krpa sava

Komentiraj...
Vidi sve komentare