To je to što me zanima!

'Savjet radi, nije donio odluku o odustajanju od kupovine Ine...'

adi se o složenom i kompliciranom procesu u kojem treba procijeniti timing pojedinih koraka i sasvim je jasno da je to nešto što se ne može završiti u kratkom roku, kaže Dalić...
Vidi originalni članak

Potpredsjednica Vlade i ministrica gospodarstva i poduzetništva u Kninu je komentirala je li Vlada odustala od kupovine udjela Ine od mađarskog MOL-a ili nije.

- Kao što znate odluke o tijeku procesa provedbe političke odluke o otkupu udjela u Ini provodi savjet, kazala je Dalić odgovarajući na upit reportera N1.

- Savjet nije donio odluku o odustajanju, ta odluka nije donesena. Savjet radi. Radi se o složenom i kompliciranom procesu u kojem treba procijeniti timing pojedinih koraka i sasvim je jasno da je to nešto što se ne može završiti u kratkom roku i preko noći, rekla je Dalić.

Komentar je dao i premijer Andrej Plenković. "Vlada Republike Hrvatske ne odustaje od otkupa dionica Ine", kratko je rekao.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • no_country_for_old_men 06.08.2017.

    ženski pinokio...lol

  • Sensei_2 05.08.2017.

    Muljaža. Prirema se teren za prodaju HEP-a u svrhu punjena proračuna.

  • 05.08.2017.

    Budimo realni priznajmo da od kupnje INE neće biti ništa. Naime, mi smo zašli duboko u kapitalistički neoliberalizam, odkuda povratka nema. Pred nama je daljna prodaja svih javnih dobara; - hr šume, hr.vode, HEP, Komunalna poduzeća, bolnice i sve drugo ide u totalnu prodaju, Hrvatska postaje **moderna** kapitalistička zemlja pod kontrolom pametnih grupacija koje vladaju svijetom. S toga se nemojmo zanositi nikakvim domoljubljem i neovisnošću, jer toga u nas nema, bar ne u onoliko koliko smo zaslužili, budućida smo zemlju dobili u krvavim btkama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare