To je to što me zanima!

Savjetnik predsjednice osvojio Turke svojim stilom odijevanja

Dario Mihelin je bio savjetnik Kolinde Grabar Kitarović i dok je bila ministrica, a od 2008. do 2012. je radio u veleposlanstvu u Washingtonu. Onda je prešao u Ankaru
Vidi originalni članak

Kolindin savjetnik za vanjsku politiku, Dario Mihelin, posljednje je dvije godine proveo u veleposlanstvu u Ankari. Tamo je radio kao savjetnik, a osim što je bio dobar diplomat Turke je osvojio i svojim stilom odijevanja. Tako ga je stranica Ankara scene nekoliko puta proglasila najelegantnije odjevenim muškarcem u rubrici 'Elegant of the week'.

"Najelegantniji je ovog tjedna bio Dario Mihelin, savjetnik u veleposlanstvu Republike Hrvatske. Mihelin je još jedan član diplomatske zajednice koji izgleda poletno na društvenim događanjima otkako je došao iz Washingtona. Mihelin je jedan od najhrabrijih diplomata u odabiru boja. Ovaj tjedan je na diplomatskom događaju nosio tamno odijelo koje je uskladio sa svijetlo ružičastom džepnom maramicom i kravatom iste boje", pisao je portal u kolovozu 2013.

Inače, Dario Mihelin je završio Pravni fakultet u Zagrebu, a magistrirao je na London School of Economics. Bio savjetnik Kolinde Grabar Kitarović dok je ona obnašala dužnost ministrice vanjskih poslova, a od 2008. do kraja 2012. je radio u veleposlanstvu u Washingtonu. Nakon toga je prešao u Tursku.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • ico71 25.02.2015.

    zabole me patka

  • Behemot 23.02.2015.

    Još jedan hrvatski diplomat niš koristi koji se jedino ističe odijevanjem (a i u tome bi prste mogla imati ženica ili neki stilist)

  • Ventusxs Ventus 22.02.2015.

    Krleža bi zavapio: Sačuvaj me , Bože, tisućugodisnje hrvatske kulture.

Komentiraj...
Vidi sve komentare