To je to što me zanima!

Sazvali hitan sastanak u HGK nakon privođenja Vidoševića

Većina predsjednika županijskih Komora u utorak nije ni došla na posao, ali hitno su pozvani u Zagreb na izvanredni sastanak o trenutnoj situaciji u Komori
Vidi originalni članak

Privođenje Nadana Vidoševića u utorak ujutro šokiralo je čelnike HGK, a i njega samog, jer nije slutio da će ga uhititi. 

Ne zna se još ni tko bi mogao biti odvjetnik koji bi ga zastupao u ovom slučaju.

Većina predsjednika županijskih Komora u utorak nije ni došla na posao, a hitno su pozvani u Zagreb na izvanredni sastanak o stanju u Hrvatskoj gospodarskoj komori. 

Na sastanku bi se trebalo dogovoriti tko će privremeno voditi poslove Komore.

>>> Priveli Nadana Vidoševića zbog zloporabe položaja i ovlasti

Idi na 24sata

Komentari 98

  • Rukfas_1 12.11.2013.

    **** Admin **** : Poštovani, molimo vas da isključite Caps Lock kao i svi ostali komentatori na portalu. Lp

  • ben hur panonius 12.11.2013.

    kaže ....većina ih nije niti došla na posao ...za njihova primanja tamo bi i spavao negdje u podrumu ili na tavanu sa golubovima....a možda je to samo taj dan nešto su osjetili i ostali na sigurnom...

  • ZOOM_1 12.11.2013.

    Građevinski sektor je koliko znam poprilično nagrižen gospodarskom krizom. Dobronamjeran prijedlog - odite gradit zatvore! S obzirom na to koliko se ih treba tamo nastaniti, to je biznis koji bi trebao cvjetati. Ponuda je već odavno premašila svoje kapacitete, a potražnja...eeeee tu bi bilo posla za sve građevinarce u ovoj državi. I za uvoz radne snage. Možda bi se u vezi toga moglo što srediti preko HGK, i jima je u interesu da to budu fine, udobne nastambe ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare