To je to što me zanima!

Schettino u suzama na sudu: 'Tog 13. siječnja umro sam i ja'

Presudu kapetanu kruzera Coste Concordije Schettinu za izazivanje brodoloma i smrt ih nehaja 32 ljudi, suci će izreći u srijedu navečer ili u četvrtak prijepodne
Vidi originalni članak

32 žrtve brodoloma Coste Concordije sam umro i ja, rekao je u srijedu na sudu kapetan broda Francesco Schettino

- Optužili su me da nisam suosjećao sa žrtvama, no to nije istina - rekao je Schettino i počeo govoriti o boli koju je dijelio sa ostalim brodolomcima, ali je onda počeo plakati. Rekao je i da je on umro tog 13. siječnja, piše Corriere della Sera.

- O meni se stvara slika u javnosti koja nije točna - rekao je Schettino u zadnjem obraćanju sudu u Grossetu

Presudu Schettinu za izazivanje brodoloma i smrt ih nehaja 32 ljudi, suci će izreći u srijedu navečer ili u četvrtak prijepodne. Tužitelji su, podsjetimo, za njega tražili 26 godina i tri mjeseca zatvora.

Costa Concordia nasukala se u siječnju 2012. godine ispred talijanskog otočića Giglio. Olupinu su oteglili u Genov u srpnju prošle godine. Na brodu je bilo 3229 putnika i 1023 člana posade. Među putnicima je bilo i Hrvata.    

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 11.02.2015.

    Toga kobnog dana i nije baš izgledao kao da je umro, a ni slijedećih dana sudeći po njegovim ondašnjim izjavama.

  • sp analiticar 11.02.2015.

    lijepo ime...kapetan kukavica....tako ga zovu,,,a i pristaje mu

  • AsterBlistoc 11.02.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare