To je to što me zanima!

SDP 'anketirao' čovjeka koji je umro prije 7 godina

Zoran Č. umro je 2000. godine pa nije jasno s kim su SDP-ovci razgovarali. U SDP-u se ispričavaju zbog pogreške i kažu da je anketar pogriješio
Vidi originalni članak

Dio SDP-ove predizborne kampanje sačinjavaju i telefonske ankete praćene pismima punim razumijevanja s Milanovićevim potpisom. Takva pisma stigla su i na adresu već sedam i pol godina pokojnog Zorana Č.
- Milanović mom sinu obećava rješavanje svih problema, a on je svoje probleme u grob ponio. Umro je od raka. Može mu jedino cvijeće na grob poslati - rekao je ogorčeni Zoranov otac Tomislav (76). Oca i majku Mladenku (71) najviše je pogodio personalni ton pisama u kojima piše da će poraditi na rješavanju gorućih državnih problema o kojima su telefonski razgovarali. Prvo pismo roditelji su odlučili ignorirati, no dolazak drugog ih je posebno razljutio.
- Nanijeli su nam tešku duševnu bol, koju im ne možemo oprostiti, makar bila riječ o Zoranu Milanoviću - zaključuje Tomislav.
SDP-ovci su nazvali i oca Tomislava, no nisu mu slali pisma jer je rekao da će glasovati za HDZ koji mu je vratio zaostatke mirovina. Broj pokojnog Zorana još se nalazi u telefonskom imeniku pa su vjerojatno tako SDP-ovci došli do imena mrtvog čovjeka. U SDP-u kažu da je do pogreške došlo jer anketar očito nije pitao s kim razgovara, što je bio dužan. Uz ispriku obitelji, ističu da se takve pogreške, nažalost, događaju.



PROČITAJTE PISMO:

Poštovani gospodine,
zahvaljujem Vam na sudjelovanju u našoj telefonskoj anketi iz koje sam saznao koji Vas problemi najviše muče i što od nas kao stranke očekujete. Potaknut Vašim odgovorima želim Vam reći nekoliko riječi o SDP-u i našoj viziji budućnosti.

Mnogi se danas u Hrvatskoj osjećaju nespokojno, neigurni u svoje danas, uplašeni za sutra. Žele pravdu, jednake šanse i solidarnost.

Želimo promijeniti takvu sadašnjost i pretvoriti je u šansu za svakoga od nas, za našu djecu, unuke i roditelje, šansu za sela i gradove, za sve krajeve Hrvatske. Zajedno s Vama želimo ovu predivnu zemlju učiniti i najboljim mjestom za život svih generacija. Za one koji su gradili jer na temeljima njihova rada mi danas gradimo dalje, za one koji trenutno grade jer su u naponu snage i za one koji tek počinju graditi.

SDP-u OVO JE VEĆ DRUGA BLAMAŽA
Prije nekoliko dana SDP se na sudjelovanju u anketi zahvalio i Slavku Kroflinu iz Prigorja Brdovečkog. Kroflin je umro prije četiri godine. Pismo zahvale dobio je i Kroflinov susjed Dražen Plivelić, koji tvrdi da u anketi nikad nije sudjelovao. U SDP-u su priznali pogreške.
 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • muskarac 12.10.2007.

    samo ću reči ovo: hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha za SDP, ali iskreno mi je žao roditelja preminulog ovo im se stvano nije trebalo dogoditi,ali na žalost je...

  • zkobescak 12.10.2007.

    Vjerujte to je sve zavjera HDZ-a rekao bi drug milanović. Kada je takvo nešto bilo u HERCEGOVINI to nije bila greška nego prljava igra. Hej ESDEPDOVCI_haaaaaaahaaaaa!

  • Ćofi 12.10.2007.

    Novi moto SDP-a \"Smrt nije prepreka, glasujte za SDP\"

Komentiraj...
Vidi sve komentare