To je to što me zanima!

SDP će doći u Most, u petak će se sastati Petrov i Karamarko?

Hrvatska raste doći će na sastanak u Most u ponedjeljak, poručili su u četvrtak navečer iz SDP-a. Kasnije je objavljeno da se sastaju Most i Domoljubna koalicija
Vidi originalni članak

Iz SDP-a su u četvrtak navečer priopćili da će se sa svojim koalicijskim partnerima odazvati pozivu Mosta nezavisnih lista za nastavak razgovora u ponedjeljak 7. prosinca.  

- Svi partneri koalicije Hrvatska raste doći će na predloženi zajednički sastanak Hrvatske raste s Mostom nezavisnih lista i Domoljubnom koalicijom - stoji u priopćenju. 

Sastaju se Petrov i Karamarko?

Iz HDZ-a su na poziv Mosta poručili kako se prije moraju konzultirati sa svojim koalicijskim partnerima. Ubrzo je na Facebook stranicama Mosta objavljeno kako će se predstavnici Domoljubne koalicije u petak popodne naći s predstavnicima Mosta ''na zajedničkom sastanku zbog dodatnih usuglašavanja u Dalmaciji''. 

Dnevnik.hr piše kako im je neslužbeno potvrđeno da je dogovoren sastanak Bože Petrova i Tomislava Karamarka te da bi se mogli sastati već u petak. Navodno je sastanak tražio Karamarko. 

Podsjetimo, nakon neuspjelog pokušaja konstituiranja Sabora u četvrtak ujutro, Most je pozvao sve čelnike obaju koalicijskih blokova na zajednički sastanak u ponedjeljak u podne. Iz Mosta su pritom naglasili da će, ako se odazove samo jedna strana, samo s njom nastaviti razgovore o sastavljanju reformske vlade. 

Idi na 24sata

Komentari 221

  • Razum999 04.12.2015.

    Pa ako je most jučer izjavio da poziva i jedne i druge danas u 12 H ,a tko nedođe oni nastavljaju sa onim koji dođe ???? i to je jučer u više navrata više mostovaca izjavilo ,kako to da mjenjaju stav i dozvoljavaju sebi da ih Karamarko poziva poslije podne dakle nakon kosultacija sa predsjednisom u 4 oka !!!! smrdi do neba??

  • čovječanstvo2 04.12.2015.

    Sastanak sazvao Karamarko,Most objeručke pristao,a u Saboru ne znaju zucnuti.Rješavanje problema i usaglašavanje reforma i glasova na terenu!

  • du-tat 04.12.2015.

    Zaista je ovo sve postalo tragično. Prvo zakažu sastanak s obje strane u ponedjeljak, a sada će eto danas sa Karamarkom, a u ponedjeljak s Milanovićem. Ma ovime taj MOST pokazuje kako su nedosljedni, kako mijenjaju mišljenja, stavove. Ovo zaista više nema smisla.

Komentiraj...
Vidi sve komentare