To je to što me zanima!

SDP-ov Zvonimir Mršić je novi predsjednik Uprave Podravke

Mršić je rekao kako mu je plaća 35.000 kuna neto, 20 posto manje od primanja bivšeg predsjednika Uprave Miroslava Vitkovića koji je sporazumno prekinuo mandat
Vidi originalni članak

Gradonačelnik Koprivnice i SDP-ovac Zvonimir Mršić preuzeo je upravljanje Podravkom, javlja HRT

Nadzorni odbor za svog  predsjednika je imenovao Dubravka Štimca, a Agencija za upravljanje državnom imovinom u NO je imenovala dva nova člana, Matu Crkvenca koji će biti i zamjenik predsjednika NO-a i Ivu Družića. 

Mršić je rekao kako mu je plaća 35.000 kuna neto, što je 20 posto manje od primanja bivšeg predsjednika Uprave Miroslava Vitkovića koji je sporazumno prekinuo mandat. Vitković je imenovan za direktora Podravkinog poduzeća u Ljubljani i savjetnika predsjednika Uprave Podravke za tržišta. 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • stex 25.02.2012.

    G.Mršiću,glasao sam za vas da budete gradonačelnik našega grada a ne menadžer Podravke.Iskoristili ste naše glasove da se dobro okoristite kao i sva elita sdp-a.Maknuli ste sposobne ljude koji su spasili Podravku i s time ste samo potvrdili onu da politika gura podobne a ne sposobne.

  • ee letit 25.02.2012.

    bravo ljubo hvala ti sad ćemo se mi malo igrati menađera a tebe ćemo zvat kada loše krene pozdrav svim pametnim političarima sve znate

  • dadomatos 25.02.2012.

    kaj se on milanoviću gurao u anus da cjela podravka smrdi po njemu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare