To je to što me zanima!

SDP-ovci prekidaju aktivnosti i idu u samoizolaciju: 'Važna nam je sigurnost i zdravlje građana'

Sljedeće dane, bez obzira na planirane predizborne aktivnosti, provest ću u samoizolaciji, potvrdio je potpredsjednik SDP-a i nositelj liste Restat koalicije za 2. izbornu jedinici Rajko Ostojić
Vidi originalni članak

Kandidati Restart koalicije u 2. izbornoj jedinici, koji su bili u društvu sa SDP-ovcem kojem je potvrđena korona će se testirati. U Restart koaliciji razmišljaju hoće li prekinuti predizbornu kampanju, a odluku o tome će u 18 sati objaviti Davor Bernardić.

- Naš kolega Adriano Friganović je pozitivan na Covid 19. Nakon toga je nositelj liste u drugoj izbornoj jedini otišao u samoizolaciju. Ovim primjerom želimo pokazati da nam nisu bitni mandati - nego zdravlje građana, rekli su u SDP-u.

POGLEDAJTE VIDEO Presica SDP-a

Kritizirali su Andreja Plenkovića koji ne želi ići u samoizolaciju, iako se družio u Zadru sa zaraženim Novakom Đokovićem i Goranom Ivaniševićem, te najavili da će u 18 sati objaviti kako će dalje ići njihova kampanja.

- SDP će postupiti odgovorno i dat ćemo epidemiolozima sve kontakte ljudi koji su s nama bili na skupovima dosad - rekli su.

Naveli su da Davor Bernardić nije bio u kontaktu s Friganovićem ni Ostojićem, te da je tek sutra trebao biti u njihovoj, drugoj izbornoj jedinici. I ostali kandidati iz druge izborne jedinice su otišli u samoizolaciju, te će konzultirati struku kako dalje postupiti.

Idi na 24sata

Komentari 87

  • Zds2211 26.06.2020.

    Glasanje se treba odgodit. Samo idiot bi nakon ponovnog sirenja i dalje razmisljao o kampanji i izborima. Sto gosp. Plenkovic izricito pokazuje i radi.

  • 26.06.2020.

    Plenkyevci svaki dan pokazuju koliko su licemjerni. Kamikaza do kamikaze

  • DonQuixote 26.06.2020.

    dobra isprika ionako nemaju sta reci

Komentiraj...
Vidi sve komentare