To je to što me zanima!

SDP-ovcu Mohariću na zahtjev USKOK-a skidaju imunitet

Već su ga istraživali 2012. kad ga se teretilo zbog kaznenih djela protiv službene dužnosti i nesavjesnog rada, no ne zna se zbog čega ga ovaj put istražuju
Vidi originalni članak

Saborskom zastupniku SDP-a i načelniku međimurske općine Goričan u utorak bi Sabor trebao skinuti imunitet na zahtjev USKOK-a, javlja Večernji list. 

Marija Moharića već su istraživali 2012.  kad ga se teretilo zbog kaznenih djela protiv službene dužnosti i nesavjesnog rada, no ne zna se zbog čega ga ovaj put istražuju.

Večernji piše kako je Moharić u priopćenju kazao da vjeruje da se kazneni postupak protiv njega vodi na temelju prijave bivšeg vijećnika Općinskog vijeća Goričana Stjepana Blagusa.

- Od PU međimurske dobio sam 25. siječnja 2012. godine dopis kojim me obavještavaju da će provesti dokazne radnji u svezi kaznene prijave podnijete od strane Stjepana Blagusa, a temeljem naloga USKOK-a, kazao je Moharić koji je podnio ostavku na mjesto u školskom odboru OŠ Goričan.

USKOK je tražio dokumentaciju o njegovim putnim nalozima, postupku javne nabave za uređenje Kalničke ulice u Goričanu, ugovore koje je općinska tvrtka Gorinka sklopila s drugim tvrtkama, dokumentaciju o tome tko je obavljao komunalne poslove održavanja groblja i dr. Moharić tvrdi da malverzacija nije bilo i da su u pozadini montirani kazneni procesi protiv njega.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • AUSSIE 24.11.2014.

    Tip je neviđen.Nikad ga nitko nije vidio u saboru,osim kada se glasa.

  • najiram 10 24.11.2014.

    uz svu konspiraciju partije šavovi joj ipak pucaju vreča je pretrpana partijskim malverzacijama i pljačkama...

  • Security_Advisor 24.11.2014.

    Zanimljiva praksa MUP- RH da obavještava osobe protiv koje provodi određene predistražne radnje.Ili to oni obavještavaju samo neke koji su pred zakonom malo jednakiji nego oni drugi??

Komentiraj...
Vidi sve komentare