To je to što me zanima!

SDP-ovi zastupnici u EP dat će donaciju Zakladi Ana Rukavina

Iako još ne znaju koliki će točno iznos svaki od njih donirati Zakladi, Tonino Picula rekao je da se nada da će ta svota iznositi negdje između 5 i 10 tisuća kuna svaki
Vidi originalni članak

Petero SDP-ovih europarlamentaraca potpisalo je danas izjavu o doniranju dijela svojih prihoda Zakladi Ana Rukavina. 

Iako još ne znaju koliki će točno iznos svaki od njih donirati Zakladi, budući da će to ovisiti o obračunu poreza na europske plaće i visini uplate za mirovinsko osiguranje, Tonino Picula rekao je da se nada da će ta svota iznositi negdje između 5 i 10 tisuća kuna svaki. Upraviteljica Zaklade Marija Rukavina sretno je rekla da se za pet tisuća kuna može napraviti 10 tipizacija. 

– Krenuli smo sa 156 uzoraka, a sada smo prešli 40 tisuća upisanih u Registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica. Novac koji ćemo dobiti od SDP-ovih donacija iskoristit ćemo za prikupljanje i obradu doniranih uzoraka krvi te proširenje našeg Registra – rekla je Marija Rukavina te zahvalila svim građanima koji su svojim donacijama i uzorcima pomogli rad Zaklade te pozvala i ostale da im se priključe.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Sir Crocodile 24.07.2013.

    Jadnog li naroda... kad daš ne valja, kad ne daš opet ne valja... nemoš ti ljudima udovoljit nikako...

  • Yassa 24.07.2013.

    i ja bih dao od 40 tisućaka 5-10 , nebi mi smetalo niti bi mi to falilo

  • TonyZgb 24.07.2013.

    Svaka cast. Budimo realni koliko god da zaraduju nikad se NIKOME nije lako odrec novca u danasnje vrijeme te je i ovo lijepa gesta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare