To je to što me zanima!

Sedam zaposlenika Zračne luke Dubrovnik pozitivno na koronu

Zračna luka Dubrovnik zatvorena je od četvrtka za civilni zračni promet. Upravo jedna zaposlenica Zračne luke prva je oboljela osoba od koronavirusa u Dubrovniku...
Vidi originalni članak

Načelnik općine Konavle, Božo Lasić, objavio je na svom Facebook profilu kako je sedmero zaposlenika dubrovačke Zračne luke pozitivno na koronavirus, piše DuList.

- Dragi sumještani, nisam iznenađen, ali sam duboko potresen viješću da je čak sedmero zaposlenika ZL u Čilipima pozitivno na koronavirus. Svima onima koji su mislili ‘pa neće to mene’, ako ovo nije dokaz da se moraju opametiti i ostati doma ne znam što vam više treba! - napisao je.

ALEMKA MARKOTIĆ 'Ljudi ovo nije film, ne vjerujem da netko želi korona party'

- Apeliram na vas i molim vas da budete heroji tako da ostanete doma. Ovo nije godišnji odmor, ovo je izvanredno stanje koje mijenja sliku svijeta, Hrvatske i naše općine - zaključio je Lasić.

Podsjećamo, Zračna luka Dubrovnik zatvorena je od četvrtka za civilni zračni promet. Upravo jedna zaposlenica Zračne luke prva je oboljela osoba od koronavirusa u Dubrovniku.

Iz Zračne luke su obavijestili jučer da su poduzeli sve mjere koje im je naložio Hrvatski zavod za javno zdravstveno i postupili prema uputama Nacionalnog stožera. 

Od podne u četvrtak su zatvoreni za sav civilni zračni promet.  Zasad je u Dubrovniku 14 slučajeva zaraze.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • 21.03.2020.

    Zračna luka Zagreb...export import zaraženih!!! Ništa o djelatnicima bez zaštite i putnicima bez kontrole!

  • krao_sam_1 21.03.2020.

    Mi bogati uhljebi i dalje se prevazamo avionima sa plesa uz poruku nemoze nam nitko nista

  • 21.03.2020.

    Zbog zarade nisu zatvorili, nego puštali međunarodne letove, po nekim informacijama i iz Rima. Na žalost, dobili su, što su tražili :(.

Komentiraj...
Vidi sve komentare