To je to što me zanima!

Sedam zdravstvenih djelatnika u Virovitici pozitivno na koronu

Iz Opće bolnice Virovitica, potvrdili su kako su trenutno 22 djelatnika u samoizolaciji  - tri liječnika, 17 medicinskih tehničara ili sestara, te dvoje iz pratećeg osoblja, dok je 11 razvilo simptome bolesti
Vidi originalni članak

U Virovitičko-podravskoj županiji 16 je novooboljelih od korona virusa, najviše u jednom danu od početka epidemije, i među njima je sedmero zdravstvenih djelatnika, a 71-godišnja žena umrla je u virovitičkoj bolnici, izvijestio je u subotu županijski Stožer civilne zaštite.

POGLEDAJTE VIDEO: Upute za škole

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Uz koronu teško je bolovala od dijabetesa, visokoga krvnog tlaka, te kardioloških problema. Ona je druga osoba s područja Virovitičko-podravske županije koja je umrla od bolesti covid-19.

U izolacijskom dijelu Opće bolnice Virovitica trenutno su četiri osobe na liječenju i nemaju teže izražene simptome bolesti.

Od 16 novozaraženih, njih sedmero su zdravstveni djelatnici. Epidemiološki se utvrđuje gdje su se zarazili.

TRAGEDIJA U BUGOJNU Korona joj ubila supruga i dva sina: 'Nismo majci stigli reći ni za prvog sina, a umro je i drugi'

Iz Opće bolnice Virovitica, potvrdili su kako su trenutno 22 djelatnika u samoizolaciji  - tri liječnika, 17 medicinskih tehničara ili sestara, te dvoje iz pratećeg osoblja, dok je 11 razvilo simptome bolesti.

U bolnici tvrde da nakon preraspodjele posla sve zdravstvene usluge pacijentima nesmetano pružaju kao i do sada, izvijestio je Stožer.

Od ostalih devetero novozaraženih, četvero su djeca, po dvije osobe su srednje i starije životne dobi, dok je jedan adolescent. Njih sedmero ima blaže simptome bolesti, jedan je asimptomatski, a kod jedne osobe se pojavila upala pluća.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • baka3440 12.09.2020.

    Ma samo da idu na godišnji. Lažirano.

  • VOLBEAT 12.09.2020.

    Zašto ne pišete o velikom prosvjedu u Aucklandu (NZ, za one koji ne znaju) ??? "Auckland liberty March. Great day and glad I came. My great pal Terry Opines there too." Ljudi, probudite se... Drago mi je vidjeti da je NZ policija puuuno normalnija od australske...

  • DuhSaSekirom! 12.09.2020.

    o tome koliko je taj prc test siguran govorio je u jutarnjem programu na htv jucer bivsi ministar Dragan Primorac...rekao je da se trebaju smanjiti ciklusi prolaza tih umazanja virusnog genskog materijala zato sto test izbacuje samo 30% stvarno oboljelih koji mogu prenijeti zarazu...e sada jel to doslo do usiju stozerasa i ovih sto testiraju...izgleda da nije!! ako samnje prolaze propast ce im plandemija!😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare