To je to što me zanima!

Sedmero saborskih zastupnika tražilo je uključenje videovezom

Na dnevnom redu sjednice je izjašnjavanje o amandmanima na rebalans proračuna i rasprava o interpelaciju Domovinskog pokreta o radu Vlade oko pojekta vjetroelektrane Krš-Pađene...
Vidi originalni članak

Uključenje videovezom danas je tražilo sedmero zastupnika, koji su u samoizolaciji ili su pozitivni na korona virus.

Riječ je o HDZ-ovcima Siniši Jenkaču, Antonu Klimanu i  Miri Totgergeliju, HSLS-ovcu Dariju Hrebaku te zastupnicima Mosta Marinu Miletiću, Anti Kujundžiću te Zvonimiru Troskotu.  

PRATITE UŽIVO: Zastupnici će raspravljati o interpelaciji o radu Vlade

Koliko je zastupnika trenutno u samoizolaciji ili pozitivno na korona virus u Saboru ne vode evidenciju jer saborski zastupnici nisu dužni tajništvu prijaviti svoj izostanak.

Zastupnicima je tek otvorena mogućnost da se zbog samoizolacije ili u slučaju da su pozitivi na virus jave tajništvu ako se žele video vezom uključiti u saborsku raspravu ili pak na glasovanje.  

Na dnevnom redu saborske sjednice danas je među ostalim izjašnjavanje o amandmanima na rebalans proračuna, ali i rasprava o interpelaciju Domovinskog pokreta o radu Vlade vezano za projekt vjetroelektrane Krš-Pađene.

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • John Doe Jr. 10.11.2020.

    ako plaćaju hrt pristojbu ne vidim problem da se uključe veliki politički umovi videovezom, već se može namirisati boljitak i blagostanje u lijepoj našoj zahvaljujući sedmorici veličanstvenih

Komentiraj...
Vidi sve komentare