To je to što me zanima!

Šef HDZ-a: Milanović je najbolji stand up komičar kojeg znam

Karamarko se čudio izjavi Martine Dalić da HDZ nema gospodarski program te zašto nitko isto pitanje ne postavi Milanoviću koji narodu 'nudi svoje fikcije i snove'
Vidi originalni članak

Šef HDZ-a Tomislav Karamarko dao je izjavu uoči stranačke konferencije "Jačanje zdravstvenog sustava - mogućnosti i perspektive". Premijeru Zoranu Milanoviću zaželio je sreću u SAD-u.

- Međutim, ja se toplo nadam da to neće biti repriza Australije - jedan izlet i posjeta obitelji - rekao je Karamarko te komentirao i odlazak Martine Dalić iz stranke te njezine kritike da nema gospodarski plan.

- Da nismo desetke puta pričali o tome, ne bih se čudio. Pa dopustite da se čudim. S našim inozemnim prijateljima, koji imaju iskustvo koje mi još nemamo, radimo gospodarski program. Izlazimo s njim prije ljeta, krajem proljeća - najavio je te dodao kako je Dalić kontradiktorna, da mu nije jasno zašto nije ostala i nastavila raditi, ali joj je zaželio uspjeh u karijeri.

S obzirom na to da je Karamarko ranije govorio kako HDZ ima program, novinari su pitali kako to da se sad odjednom na njemu još radi.

- HDZ ima program kojeg radi i dorađuje s prijateljima. Vi to mene pitate, a nikako da pitate Milanovića. Vidjeli ste Milanovićevo izvješće u maniri najboljeg stand up komičara kojeg sam ja vidio i slušao i vi ne problematizirate to što on ništa ne nudi. On nudi svoje fikcije i snove, a ne ono što treba činiti. Gdje je naš program? Naš program se treba raditi, izgrađivati i mi ga imamo - poručio je Karamarko.

Što se tiče izmjena Zakona o referendumu, ne očekuje da će ga premijer pozvati na razgovor jer to nije učinio ni dosad.

Spreman je razgovarati o prijedlozima izmjena izbornog zakonodavstva, ali referendum Željke Markić nije podržao, jer se njime, kaže, diskriminiraju prava Hrvata izvan Hrvatske.

Od Radimira Čačića i njegovih Reformista nimalo ne strahuje.

Idi na 24sata

Komentari 84

  • mrljobrljo 01.10.2014.

    Zokica je smješan kad priča a Karamarković kad ga vidiš

  • Prva Proleterska 30.09.2014.

    A da si i ti komićar , ali nisi ni to, ćak nisi ni smješan u svojim glupostima !

  • mrljobrljo 30.09.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare