To je to što me zanima!

Šef MMF-a htio sobaricu (32) prisiliti na analni i oralni seks?

Čelnik MMF-a je u njujorškom pritvoru od ponedjeljka, gdje ostaje do sljedećeg suđenja zbog optužbi za napastovanje. U javnost su procurile nove informacije
Vidi originalni članak

Sobarica (32), koju je navodno pokušao silovati šef MMF-a, Dominique Strauss-Kahn, muslimanka je koja je u SAD došla iz Gvineje prije sedam godina. Njen odvjetnik je istaknuo kako je ona samohrana majka te ima kćer (15). Ističe kako u SAD-u žena nema nikoga od svoje obitelji. Žena navodno živi u zgradi koja je namijenjena samo ljudima oboljelima od HIV-a, piše Telegraph.

Čelnik MMF-a je u njujorškom pritvoru od ponedjeljka, gdje ostaje do sljedećeg suđenja zbog optužbi za napastovanje. 

Pojavile su se i informacije kako se Dominique Strauss-Kahn pred sobaricom pojavio potpuno gol te ju je želio prisiliti na oralni i analni seks. 

Prijateljica sobarice kaže kako se s njom čula odmah nakon pokušaja napastovanja, a žena ju je nazvala iz policijske postaje. Kaže kako sobarica nije shvaćala zašto bi ju Dominique silovao. Sobaričina prijateljica je bila šokirana jer smatra kako je Dominique Strauss-Kahn jedan od najvažnijih ličnosti u svijetu, prenosi ABC

Idi na 24sata

Komentari 12

  • car13 19.05.2011.

    pa jel jebo ili niej ? šta znaci htio ?

  • Deziderij 19.05.2011.

    Biti na čelu jednog MMF-a i biti tako naivan i u jednoj Americi s tako rigoroznim zakonima napraviti tako nešto u najmanju ruku je čudno. Moguće je da je to učinio ali isto tako i da su mu to namjestili. Takvih slučajeva je već bilo pa ne bih tvrdio ni jedno ni drugo dok se istraga ne okonča a istina možda i osvane.

  • ŠA ŠA ŠAPČANIN 19.05.2011.

    Pita Mujo Fatu : - " Hocemo li normalno ili cemo u pi_čku " ??? "

Komentiraj...
Vidi sve komentare